Katalogi

Suositut filtterit
40 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Cluse on hollantilainen rannekelloihin erikoistunut merkki, joka luottaa yksinkertaisen kauneuden voimaan. Yksinkertaisuus ei Clusen filosofian mukaan tarkoita välttämättä äärimmäistä vähäeleisyyttä vaan keskittymistä laatuun, harkittuihin yksityiskohtiin ja kaikkeen siihen, mikä itselle on tärkeää. Sen kelloista onkin helppo löytää omaan persoonaan sopiva kello, olitpa sitten äärimmilleen riisutun modernin minimalismin, klassisen hienostuneen arvokkuuden tai värikylläisen runsauden ystävä.

Cluse luo ajattoman selkeää kellomuotia hollantilaiseen tyyliin

Rannekello on paljon enemmän kuin vain ajannäyttäjä – se kuvastaa persoonaasi, tyylitajuasi ja esteettisiä mieltymyksiäsi. Cluse tekee tämän tavalla, johon on helppo ihastua. Sen sirot mutta näyttävät rannekellot istuvat helposti monenlaiseen tyyliin aina kullanhohtoisesta juhla-asusta rentoon farkkutyyliin ja skarppiin toimistopukeutumiseen. Cluse perustettiin Amsterdamissa vuonna 2013. Hollantilaisen nykydesignin tapaan se yhdistelee rentoa ja ilmeikästä tyyliä mahdollisimman puhtaaksi hiottuun muotokieleen. Cluse-kellojen minimalismiin kuuluu värikylläisen Amsterdamin hengessä myös huomiota herättäviä sävyjä, kuten vahvaa punaista, syvää deniminsinistä sekä metallisävyillä värjätyn nahan loistoa. Tarkkalinjaisen designin lisäksi ehdottoman tärkeitä tekijöitä sen tuotteissa ovat laadukkaat materiaalit, jotka kestävät aikaa. Vahvat nahkahihnat, ruostumattomat metalliosat ja lujat soljet kätkevät sisäänsä luotettavasti ja tarkasti käyvän analogisen kvartsikoneiston.

Cluse-rannekellot henkivät raikasta eleganssia

Cluse-rannekellot tarjoavat joka tilanteeseen ja tyyliin sopivia vaihtoehtoja niin miesten kuin naistenkin käteen sopivina. Oletko mahdollisimman selkeälinjaisen ja vähäeleisen muotoilun ystävä, joka luottaa mieluiten mustan värin voimaan? Valitse silloin kellotaulua myöten täysmusta, nahka- tai metallirannekkeella varustettu kello, jonka ilmeen viimeistelevät tyylikkään harmaat viisarit. Etsitkö hienostuneen perinteistä rannekelloa, joka soveltuu niin tärkeään juhlaan kuin asialliseen bisnestyyliinkin? Kultaisilla yksityiskohdilla ja mustalla tai ruskealla nahkarannekkeella varustettu kello on klassisen pukeutujan valinta. Vai kaipaatko rannekellolta ennen kaikkea väriä, hohtoa ja asennetta? Luota silloin esimerkiksi kauttaaltaan hopeoituun, timantin lailla hohtavilla yksityiskohdilla viimeisteltyyn kelloon tai säväytä suloisen pinkin, punertavana hohtavan metallisävyn tai kirkkaiden perusvärien avulla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista