Suositut filtterit
171 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

DKNY Intimates -alusvaatteissa kauniit leikkaukset ja ylelliset materiaalit kohtaavat New Yorkin flirttailevan svengin. Sulostuta siluettiasi Donna Karanin ainutlaatuisilla alusvaatteilla ja yöasuilla!

DKNY Intimates -alusvaatteet on luotu modernille, urbaanille naiselle

DKNY Intimates -alusvaatteet tuovat ihollesi tunnelmia kaupungista, joka ei nuku koskaan. Donna Karan New Yorkin Intimates-kokoelma on monipuolisuudessaan kuin New York itse: voit löytää sieltä kauden uusimpia trendivärejä, nostalgisia sävyjä ja muotoja sekä modernin pelkistettyjä linjoja, jotka yhdessä muodostavat persoonallisen ja ainutlaatuisen kokonaisuuden. Sen voivat tuntea omakseen niin kiireisen Manhattanin bisnesnaiset, Keskuspuistoa kiertävät lenkkeilijät, värikkään Brooklynin boheemit taiteilijat kuin Harlemin jazz-klubien leidit. Vuodesta 1989 asti New Yorkin ja muun maailman muotipiirejä ihastuttaneen DKNY:n Intimates-kokoelmaan kuuluu alusvaatteita, sukkatuotteita ja yöasuja jokaisen modernia muotia rakastavan naisen makuun. Kuten muutkin DKNY-kokoelmat, Intimates ottaa vaikutteita New Yorkin ikonisesta ilmapiiristä ja yhdistää ne laadukkaisiin materiaaleihin, miellyttävästi istuvaan muotoiluun ja itsevarmaan asenteeseen. Etsitpä sitten mutkatonta mukavuutta tai normaalia näyttävämpää alusasua, DNKY Intimates -kokoelmasta on helppo löytää juuri itsesi näköiset alusvaatteet.

Sensuellia, sporttista vai simppeliä? Valitse oikeat alusvaatteet joka tilanteeseen!

Olemme ihastuneet DKNY Intimates -alusvaatteissa varsin moneen asiaan. Korkean laadun ja persoonallisen designin lisäksi arvostamme erityisesti kokoelman monipuolisuutta. Jos olet kauniiden kirjailujen ja naisellisen näyttävyyden ystävä, saatat löytää suosikkisi DKNY:n sensuelleista pitsialusvaatteista – valitse suosikkiliivisi joko kevyenä alustoppina tai kaarituettuina rintaliiveinä ja yhdistä ne mieleisiisi stringeihin, tangoihin, hipstereihin tai lahkeettomiin alushousuihin. Pitsiliivien viehättävät olkaimet tai tyylitelty selkäosa saavat halutessasi myös näkyä muiden vaatteiden lomasta. Pelkistetty mutta laatutietoinen look luodaan vähäeleisillä mutta harkitusti muotoilluilla alusvaatteilla, kuten satiinisilla push-up-liiveillä ja niihin sopivilla saumattomilla alushousuilla, jotka istuvat huomaamattomasti ihonmyötäistenkin vaatteiden alle. Urheilulliseen menoon ja vapaa-ajan alusvaatteiksi sopivat esimerkiksi tyylikkäällä DKNY-logolla koristellut puuvilla-alusvaatteet tai hyvän tuen antavat ja nopeasti kuivuvat sporttialusvaatteet. Ilahduta myös jalkojasi Intimates-sarjan sukkahousuilla, joiden avulla verhoat sääresi himmeään hohtoon, tyylikkääseen tummuuteen tai viettelevään verkkokuosiin. Lempeät unet varmistat puolestaan ylellisen pehmeässä yöpaidassa tai pyjamassa, ja aamu alkaa miellyttävissä tunnelmissa, kun kietoudut heti herättyäsi muhkean aamutakin lämpimään syleilyyn.

Yhdistele ja sekoita