Suositut filtterit
386 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisellinen räätälöinti, jonka laadun voit tuntea jo ensikosketuksella, on Karen by Simonsen -suunnittelun ytimessä. Hienostuneet mutta modernit linjat henkivät viimeisimpiä trendejä ja naisellista voimaa. Hyvin leikatut mekot, skarpit kangashousut ja elegantit takit takaavat, että sinulla on aina jotain päälle puettavaa.

Tanskalaiset suunnittelijat tuntevat tien tyyliin - Karen by Simonsen ei ole poikkeus sääntöön. Naisten vaatteisiin erikoistunut merkki on skandinaavisen hienovaraisen suunnittelun edelläkävijä. Merkki on erityisen tunnettu klassisista mutta terävällä tyylillä varustetuista työvaatteistaan, joita löydät jokaisen sesongin mallistosta. Modernit ratkaisut kuten epäsymmetriset linjat ja graafiset printit saavat rauhoittavaa kontrastia klassisista elementeistä kuten vaaleista väreistä ja perinteisistä materiaaleista. Yksinkertaisen kauniit vaatteet ovat erinomaisia työhön, mutta solahtavat fiksulla asustamisella myös iltamenoihin.

Karen by Simonsen suunnittelee smart casual -vaatteita modernille uranaiselle!

Kun hankit vaatekaappiisi muutaman harkitun Karen by Simonsen -vaatekappaleen, olet aina huoliteltu ja valmis vakuuttamaan. Uudelleenajateltu kauluspaita, ylellisen pehmeä neule sekä räätälöidyt kangashousut ovat effortless chic -tyylin tärkeimmät ainekset. Tärkätty ja liian tiukka kauluspaita ei ole ainoa vaihtoehto - tanskalaismerkin mallistosta löydät ohuet ja laskeutuvat kauluspaidat, jotka ovat yhtä siistejä kuin klassisemmatkin kaverinsa. Kaunis mohair-neuletakki on lämmin seuralainen kauluspaidalle erityisesti talvella. Kokeile myös supertrendikästä A-linjaista pooloneuletta. Tyylikkäät kangashousut löydät sekä siistinä pillimallina että kepeän leveälahkeisina.

Ota fiksu toimistotyyli haltuun itsevarmasti ja rohkeasti. Karen by Simonsen -vaatteilla voimakkaat mutta naiselliset linjat onnistuvat helposti. Yhdistä nilkkamittaiset kangashousut ohueen ja valuvalinjaiseen kauluspaitaan. Käytä hyödyksesi housujen nilkkapituutta, ja sujauta jalkaan sirot korkoavokkaat. Viileässä ilmastossa myös tolppanilkkurit näyttävät hyviltä. Sliipattu poninhäntä ja minimalistiset koruvalinnat suitsivat tyylin edustuskelpoiseksi.

Tutustu myös