Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Mallisto / Cacharel

Merkki
Hinta
123
123
234
234

3 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Cacharel on ranskalainen muotitalo, joka suunnittelee niin kutsuttuja Prêt à porter -vaatteita. Käsite tarkoittaa sitä, että talo suunnittelee kokostandardien mukaisia vaatteita massatuotantoon. Menetelmä tuo tuotteet myös sellaisen tavallisen kuluttajan ulottuville, joka haluaa pukeutua luksusmerkin vaatteisiin, sillä se takaa, että vaatteita on saatavilla ja että koot istuvat myös tavalliselle vartalolle. Cacharel-tuotemerkin takaa löytyy Jean Bousquet niminen suunnittelija, joka on aiemmin tunnettu tuotemerkistään Le Marais.

Cacharel nyt Zalandolla!

Cacharel on tuotemerkki, jonka tunnistaa jo kaukaa. Vaatteet ovat tyttömäisen leikitteleviä ja kirkkaan värisiä. Muotoilultaan Cacharelin tyyli on kevyttä ja vaatteista tuleekin usein mieleen keijukainen tai runotyttö. Iloisuudellaan ne ovat kuin auringon paiste keskellä sadepäivää. Keveydestään huolimatta Cacharelin vaatteet sopivat loistavasti myös aikuiselle naiselle, sillä vaatteissa on ajatonta tyylikkyyttä, joka ei petä koskaan. Kuoseissaan Cacharel suosii usein kukkateemaa, joka osiltaan tekee merkistä niin helposti tunnistettavan. Cacharel on juuri oikea valinta naiselle, joka haluaa erottua katukuvasta elegantilla loistollaan. Cacharelin vaatteet ovat hyvin tehtyjä ja ne kestävät lukemattomia käyttökertoja. Tämä onkin loistava ominaisuus, sillä Cacharelin vaatteet ovat tyyliltään sellaisia että ne eivät mene koskaan pois muodista. Jos jostakin tuotemerkistä voi käyttää sanaa ”ajaton” olisi Cacharel varma ehdokas voittajaksi. Pukeutuessasi tämän merkin vaatteisiin tiedät aina olevasi oikein pukeutunut, sillä tämä kuuluisa ranskalainen muotitalo ei petä koskaan. Sen leikkaukset korostavat vartalosi parhaita puolia ja värikylläinen maailma tuo iloa sinne missä ikinä liikutkin. Löydät nyt Cacharelin tuotteet Zalandolta aina edullisin hinnoin.