Katalogi

Suositut filtterit
124 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Frugi tarjoaa lasten näköistä lasten muotia – herkullisissa väreissä ja hauskoissa kuvioissa kylpevät kestävät lasten vaatteet ovat lasten suosikkeja – ja saavat hymyn huulille. Aikuisten hymyn saa irtoamaan merkin panostus eettisyyteen ja ekologisuuteen. Se valmistaa kaikki vaatteensa orgaanisesta puuvillasta. Merkki ottaa huomioon vaatteiden suunnittelussa myös kohderyhmänsä käyttövaatimukset – lapsista kyllä huomaa, kun he viihtyvät vaatteissaan!

Frugin vaatteet ovat pehmeitä ja iholle helliä

Frugi käyttää vaatteissaan GOTSin ja Soil Associationin sertifioimaa orgaanista puuvillaa, eikä sen vaatteiden valmistuksessa käytetä haitallisia kemikaaleja. Vaatteet tuotetaan eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Merkki taistelee kertakäyttömuotia vastaan, jossa uusien vaatteiden impulssiostaminen, kerran käyttäminen ja pois heittäminen on tullut normiksi. Äitien arki saattaa olla kiireistä, eivätkä mielessä ensimmäisenä ole vaatteiden valmistusprosessit ja materiaalit. Merkki on kuitenkin sitä mieltä, että laadukkaasta orgaanisesta puuvillasta valmistetut vaatteet saattavatkin olla apu arjen hektisyyteen – ne kestävät monta pesukertaa ja käyttäjää. Orgaaninen puuvilla muun muassa saattaa vähentää eksemaa, ja myös vaatteissa käytetyt nepparit ovat nikkelivapaita. Ja kyllähän äiti toivoo jättävänsä lapsilleen hyvinvoivan planeetan.

Frugi suunnittelee vaatteet lasten ehdoilla

Frugin designissa on otettu huomioon lasten seikkailun ja toiminnan täyteinen maailma ja kasvuntarve. Ne on suunniteltu lasten ehdoilla. Frugin vaatteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä – siitä pitävät huolen muun muassa vahvistetut polvet ja saumat ja polvipaikat. Joustavat vyötärönauhat ja ylös rullattavat ja napeilla kiinnitettävät lahkeet tarjoavat kasvun varaa, sillä ne voi pituuden kasvaessa laskea alas. Potkupuvut, bodyt ja housut on suunniteltu erityisesti niin, että niiden alle sopivat taatusti niin kertakäyttö- kuin kestovaipat. Frugi syntyikin kertakäyttövaippojen inspiroimana, kun perustajat Kurt ja Lucy eivät löytäneet hyvänkokoisia vaatteita, jotka olisivat sopineet kertakäyttövaipan päälle. Parasta Frugissa on sen kertakaikkisen upea värimaailma ja hauskat hahmot, joihin lasten on helppo ihastua. Valikoiman fleecetakit ja mekot voi kääntää halutessaan, sillä ne suunnitellaan kaksipuolisiksi.

Yhdistele ja sekoita