Suositut filtterit
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Gore on intohimoisen liikkujan valinta 

Ympäri maailman laadustaan tunnettu Gore on urheiluvaatemerkki, joka ymmärtää aktiivisen elämän vaatimukset. Toistuvasti uusia lähestymistapoja ja ideoita kehittävä brändi haluaa vastata nykyajan urheilijoiden ja vapaa-ajan liikkujien vaatimuksiin. Merkki panostaa teknisten materiaalien kehitykseen kuuluakseen aktiivisen liikkujan ykkösvalintojen joukkoon. Olipa tuleva seikkailusi mikä tahansa, Goren vaatteiden ja asusteiden laatu sekä ajaton tyyli on aina varma valinta. 

Teknologia edellä urheiluvaatteiden kärkeen 

Alkujaan pyöräilyvaatteisiin erikoistunut valmistaja on vuosien myötä laajentanut osaamistaan muun muassa vaelluksen, lenkkeilyn ja hiihdon pariin. Toiminnalliset vaatteet ja asusteet lajissa kuin lajissa tekevät liikkumisesta miellyttävää ja tukevat suoritustasi. Tuotteiden valmistuksessa hyödynnettävät uusimmat teknologiat varmistavat, että valitsemasi pyöräilyshortsit, trikoot, paita tai takki ovat hengittävää ja kevyttä materiaalia. 

Yhtiö on kehittänyt huipputuotteita niin sairaanhoitoon, avaruusmatkailuun kuin urheiluunkin. 

Suunnittelussa on panostettu paitsi eri sääolosuhteiden vaatimuksiin myös siihen, että varusteesi ovat kevyitä, virtaviivaisia ja helposti yhdisteltävissä toisiinsa. Vedenpitävät urheiluvaatteet sekä lämpöä eristävät materiaalit ovat tehty vaativimpiakin olosuhteita varten, sillä aktiivinen elämä ei ole kiinni lämpötiloista tai sääennusteista. Toimivien vaatteiden avulla voit pitää yllä urheilullista elämäntapaasi ympäri vuoden. Tämä brändi tuo ulottuvillesi vaativimmissakin oloissa testatun valikoiman, joka palvelee kehosi ja olosuhteiden vaatimuksia.

Yhdistä vapaa-ajan rentoon pukeutumiseen 

Goren ajaton tyyli mahdollistaa vaatteiden ja asusteiden vaivattoman yhdistelemisen kaudesta riippumatta. Edelliskauden takki yhdistettynä tämän kauden housuihin tai shortseihin toimii tyylillisesti hyvin, sillä vaatteiden suunnittelussa on käytetty ajankohtaisia yksityiskohtia, mutta brändin klassiset piirteet ovat tunnistettavissa vuodesta toiseen. Valitsitpa ajankohtaisen printin tai ajattoman mustan kuosin, materiaalit sekä muotoilut sointuvat yhteen lajista riippumatta.   

Brändin urheilulliset vaatteet sopivat myös laadukkaaseen vapaa-ajan pukeutumiseen. Mikäli arvostat viimeisimpien teknologioiden mukanaan tuomaa hengittävyyttä ja istuvuutta vaatteissasi, löydät valikoimasta myös rentoa vapaa-ajan pukeutumista täydentäviä artikkeleita. Tiukat trikoot yhdistät kätevästi jo kaapistasi löytyvään maxi-t-paitaan tai kauden huppariin ja olet valmis niin kauppaan, kahville kuin kävelyllekin. Sporttinen tyyli on vakiinnuttanut paikkansa urheiluharrastuksien lisäksi myös kaupunkikuvassa, joten mahdollisuutesi yhdistellä eri kuoseja ja materiaaleja ovat lähes rajattomat.