Suositut filtterit
107 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sulava tyyli ja täydellinen lesti samoissa nauhoissa? Liioittelemattoman tyylikkäät Clarks Originals -kengät ovat effortless-tyylin kulmakivi. Laadukkaat jalkineet valmistetaan englantilaisen käsityöperinteen mukaisesti, jolloin kengän jokainen yksityiskohta on huolella harkittu ja taidokkaasti valmistettu.

Pidätkö klassisesta tyylistä, jossa kaikkea on juuri sopivasti mutta ei kuitenkaan liikaa? Clarks Originals on vuonna 1825 perustettu englantilainen perheyritys, joka valmistaa klassisia ja kestäviä kenkiä miehille ja naisille. Kenkämerkki on tullut kauas perheyrityksen ajoistaan, mutta laatu ja perinteisten arvojen kunnioitus ei ole kadonnut mihinkään. Merkin jokainen jalkine suunnitellaan ja valmistetaan merkin uskollisille käyttäjille sopiviksi. Hillitty mutta minimalistisen voimakas muotokieli puhuttelee yksinkertaista tyyliä rakastavaa. Englantilaisbrändin kengät ovat kuin suoraan eleganttien pariisittarien ja charmanttien englantilaismiesten jaloista.

Clarks Originals - kepeää klassisuutta ja taattua tyyliä joka askeleellesi!

Clarks Originals -valikoima uudistuu tasaisin väliajoin, mutta suuret linjat pysyvät samoina. Miksi vaihtaa hyväksi todettua mallia? Kauniit ja karismaattiset nauhakengät ovat merkin tavaramerkki. Löydät niistä sopivat mallit sekä naisille että miehille. Pelkistetty muotoilu hivelee silmää - pehmeä mokka, maanläheiset värit ja sirot nauhoitukset antavat tilaa klassiselle kengänmuodolle. Valitse matala tai korkea varsi tilaisuuden ja tarpeen mukaan. Perinteinen kenkämerkki myös yllättää monipuolisuudellaan - voit valita varman klassisen mallin myös sporttisilla elementeillä maustettuna.

Klassinen kenkä on helppo sovittaa asuun kuin asuun. Tyylikkäät Clarks Originals -nauhakengät ovat kuitenkin parhaimmillaan ajattoman tyylikkäässä kokonaisuudessa. Farkut, kamelinvärinen trenssitakki ja kashmir-huivi täydentyvät mustilla tai ruskeilla nauhakengillä. Boheemin rennon lookin saat aikaan kääräisemällä farkkujen lahkeet kenkien sisään. Naisellisen maanläheinen ilme syntyy, kun sujautat mokkakengät jalkaan paksujen sukkahousujen kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista