Katalogi

Suositut filtterit
46 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko luksuksen lumoissa? Siinä tapauksessa saksalainen Aigner inspiroi tarkkaan harkittuja tyylejäsi! Tämä huippumerkki suunnittelee luksuslaatua naisille, miehille ja lapsille. Sen asusteet, jalkineet ja vaatteet ovat tunnistettavan tyylikkyyden lisäksi tinkimättömän tasokkaita.

Jos olet selkeän skandityylin suosija, pelkästään huippudesignerin suunnittelema upea rannekoru toimii maksimittaisen neulemekon kohottajana! Vaikuta hienolla vyöllä farkkujen ilmeeseen. Vai oletko jo ehtinyt ihastua 70-luvun inspiroimiin samettihousuihin ja poolopuseroon? Pitkä bleiseri tekee asukokonaisuudesta hienostuneen. Ohuet neuleet ja ylelliset miesten huivit löytävät toisensa maskuliinisessa toimistotyylissä. Sovita huivisi myös päällystakin mukaan. Alaosan kangashousut pitävät asiatyylin tiukasti hallinnassa. Brändin ideoimat tyttöjen puserot sointuvat täydellisesti sen suunnittelemiin housuihin. Toki poikien kauluspaidat ja farkutkin ovat tavanomaista näyttävämmät yhdessä!

Aigner tuntee ajattoman huippumuodin salaisuudet

Aignerin elegantti muotokieli on nyt erittäin ajankohtainen! Siinä on pelkistettyä klassisuutta ja seesteistä kauneutta. Helposti tunnistettava logo nousee esille osana naisten korujen muotoja tai kuosien kuviopintoina. Löydät sen myös pienikokoisena ja hillittynä esimerkiksi miesten vöistä. Lasten vaatteet ovat ulkoasultaan raikkaita ja selkeitä, mutta joukossa on tietysti hiukkasen hienoa hopeanhohtoakin!

Aignerin laukkuihin saa rakastua ikuisesti, niissä on aikaa kestävää linjakkuutta. Kiinnostaako clutch, mini bag vai crossbody? Laukkusi voi olla muodoiltaan kulmikas tai pyöreä, joten samanmuotoinen lompakkokin sujahtaa sinne hienosti. Miesten tietokonelaukuissa on käytännöllinen ja tyylikäs ilme. Houkuttaisiko sinuakin herrasmiehen shopping bag?

Aigner luottaa klassiseen värimaailmaan. Sen naisellisiin laukkuihin ja huiveihin käyvät samanhenkiset saappaat. Niissähän voisi olla esimerkiksi selkeä ulkoasu, jota tehostavat vain tarkkaan harkitut vähäeleiset yksityiskohdat! Klassishenkisten miesten jalkineiden pinnat huokuvat samaa viileää varmuutta, jota huippubrändin laukuistakin löytyy. Lasten jalkineissa voit vähän hassutella ainakin väreillä, vaikka muodikkaat vaatteet olisivatkin hillittyjä.

Yhdistät helposti