Katalogi

Suositut filtterit
29 tuotetta

Oletko tulikuumaa farkkubrändiä katsastamassa? Denham on motivoitunut farkuntekijä, jonka muotiluomukset huomataan. Brändi miksaa menestyksellisesti klassista farkkuperinnettä freesiin huippusuunnitteluun, mutta tekee myös muita muotivaatteita. Sillä on taito tehdä naisten ja miesten vaatteista inspiroivia ja taiteellisia.

Mitä merkkifarkkujen pariksi toimistoon? Jos denim on supersuosikkisi, farkkuhenkinen paita luo yhtenäisen tyylin. Pidätkö kauniisti kaartuvasta paidanhelmasta, joka on takaa vähän pidempi? Jos haluat kerrostaa, kruunaa yläosa bleiserillä. Siinä voisi olla solmittava vyö ja hivenen 70-luvun henkeä! Denham tekee myös naisellista tyyliä, joten iloisen bileillan trikoomekkosi voisi olla pitsihelmalla varustettu. Jos haluat helmojen heilahtavan enemmän, valitse kellomainen farkkuhame vartaloa myötäilevän topin kanssa. Ottaisitko tähän tyyliin lyhyen farkkutakin? Miehen tyylissä yhdistät komeita farkkuja näyttäviin kauluspaitoihin.

Denham luottaa suunnittelussaan omaperäisyyteen

Denham on tehnyt jokaiselle farkkutytölle sopivia lahkeen leveyksiä. Sen vaatteista valitset tilanteen mukaan tiukkaa istuvuutta tai huoletonta väljyyttä. Onko suosikkisi bootcut, joka on bongattu esimerkiksi Victoria Beckhamilla? Ehkä se ainoa oikea onkin tuttu slim fit! Kulutetun näköiset kankaat ja revityt pinnat antavat särmää asullesi. Miesten farkkutyylit ovat ajantasaisia ja erottuvia.

Denham on tehnyt värimaailmansa trendikkääksi ja yhdisteltäväksi. Mukana on myös maanläheisiä ja raikkaita värisävyjä. Asusta viileän värisiä vaatteita räväköillä huiveilla tai korosta rauhallista väritystä feminiinisillä päähineillä. Kokeilisitko denim-tyyliin hillityn väristä hattua, jossa on veikeästi laskeutuva lieri? Klassisuus on säilynyt farmareiden värityksissä, eri tavoin kulutetut pinnat antavat elävyyttä kankaiden pintoihin. Pestyt pinnat keräävät katseita myös miesten maskuliinisissa katutyyleissä.

Denham suunnittelee huipputrendikkäitä vaatteita, jotka inspiroivat myös kenkävalintojasi! Liittäisitkö vajaamittaisiin farkkuihin varrelliset sandaalit mielikuvituksellisilla somisteilla? Saatat löytää samantapaista tyyliä naisellisesta olkalaukusta. Miehekkään asun jalkineet voivat olla nauhakengät tai rennot tennarit.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua