Katalogi

Suositut filtterit
497 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pukeudu huolettoman tyylikkäästi kuin kalifornialainen boho chic -muusa! Free People on uusi suosikkisi erityisesti, jos olet nainen, joka on itsevarma kehostaan, rakastaa auringonlaskuja rantavalkean loimussa, nauttii sateenkaarenvärisiä super smootheja ja meditoi lounastauollaan. Free Peoplen vaatteet ovat supertrendikkäitä, boheemeja ja niissä on sekoitus urbaania asennetta, retroa reippautta ja vintagehuumaa.

Free People kietoutuu vahvasti hyvinvointitrendeistä ammentavan elämäntyylin ympärille. Kauniit yksityiskohdat ja naiselliset leikkaukset sopivat täydellisesti herkkään mutta vahvaan tyyliin, joka ei pyöri trendsetterien ja fashionistojen ympärillä vaan ammentaa inspiraationsa enemmän vahvoilta naisilta, jotka ovat löytäneet oman paikkansa ja tyylinsä. Näissä vaatteissa voit kuvitella Emily Ratajkowskin siinä missä Nicole Kidmaninkin.

Free People vapauttaa vaatekaappisi maagiset voimat

Boheemi Free People -nainen rakastaa valloittavia kukkakuvioita ja kietoutuu kauniisti hulmuaviin maksimekkoihin ja 70-lukua henkiviin nyöripaitoihin ja tunikoihin. Yhdistä suosikkipaitasi flare- tai bootcut-farkkuihin. Tolppakorolliset nilkkurit tai puukengät viimeistelevät hienostuneesti boheemin Jane Birkin -lookisi. Olet ehkä haaveillut vintage-henkisistä haalareista: reipas farkkuhaalari ja olkihattu vai kukkakuvioinen, Välimeren aurinkoa hehkuva haalari nyt niin trendikkäiden mules-pistokkaiden kanssa?

Free People luo kauniita ja aina viimeisten trendien mukaisia jalkineita, joissa on persoonallisuutta. Gladiaattorisandaalit ovat hyvin trendikkäät. Ne tuovat ronskimpaa otetta kepeään kesämekkoon. Voit yhdistää gladiaattorit myös maksimekkoon, jonka alta ne pilkistävät, kun tuuli heittelee mekon helmaa pehmeästi. Ja vaikka ne eivät mekon alta näkyisikään, ovat ne uskomattoman mukavat jalassa.

Free Peoplen alusvaatteet ja trikoiset perusvaatteet ovat ylellisen pehmeitä ja mukavia yllä. Sporttailuun sopivat alus- ja urheilutopit toimivat erinomaisesti myös kesämekon alla tai vaikka shortsien kanssa, kun puet ylle rennon farkkupaidan. Kauniit pitsiset yksityiskohdat ovat herkän tytön suosikkeja. Löydät myös uudet suosikkilegginsit tai crop-topin seuraavalle joogatunnillesi.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua