Katalogi

Suositut filtterit

Mikä upea merkki syntyy yhdistämällä huipputyylikkään suunnittelun sekä viimeisimmät trendit vuosikymmenten osaamiseen muodin alalla? Vastaus on iki-ihana BOSS Orange! Tämä maailmankuulun Hugo Bossin nuorekas superbrändi ilahduttaa muotitietoisten naisten ja miesten arkea tyylikkäiden vaatteidensa ja näyttävien asusteidensa toimesta. Moderni ja nykyaikainen ihminen pukeutuu näyttävästi ja kantaa valitsemiaan vaatteita suurella ylpeydellä, ja siksi kaikkien tyylitajuisten valinta onkin BOSS Orange!

BOSS Orange -merkin kokoelmat sisältävät kaikkea mitä pukeutumiseen voi ikinä kaivata: rentoa vapaa-ajan vaatetta ja tyylikästä toimistopukeutumista trendikkäin vivahtein täydennettyinä. BOSS Orange tuokin hyvännäköisen pukeutumisen osaksi jokapäiväistä arkea. Merkin vaatteissa on huomioitu niiden loistava istuvuus, joka saa vaatteet paitsi näyttämään huolitelluilta myös tuntumaan erittäin mukavilta yllä. Mukavuus puolestaan loistaa muodikkaista kantajistaan itsevarmana ja rentona fiiliksenä!

BOSS Orange on näyttävää muodikkuutta rakastavien valinta

Merkin vaatteissa on huomioitu perusvärien ja klassisten vaatemallien ohella myös muotimaailman muuttuvat trendit. Miesten tyylikkäiden yksiväristen vaatemallien rinnalle on tuotu muun muassa näyttäviä kukikkaita kuoseja sekä jännittäviä köynnöskuviointeja. Vaatemallit sisältävät tyylillä toteutettuja leikkauksia, kuten kauluspaitojen pyöreäreunaisia helmoja, takkien istuvia ja kapeita malleja sekä neuleiden vaihtelevia kaulusmalleja.

Tyköistuvan BOSS Orange -neuleen monipuoliset vaihtoehdot tuovat uutta ilmettä naisten pukeutumiseen. Kasvojen ilme korostuu aivan uudella tavalla, kun valitsee uuden suosikkineuleen hauskalla V-aukkoisella kaula-aukolla tai korkealla poolokauluksella. Kauniin neuleen kokonaisuuden täydentää loistavasti valkoinen pitsireunainen toppi, tummansiniset slim fit -farkut ja mustat nahkanilkkurit. Kun vaatekappaleet ovat muodikkaita, syntyy näyttävä lookikin helpolla!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista