Katalogi

Suositut filtterit
3 480 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Muodin mukana PULL&BEAR-vaatteilla

Zalandolta löydät PULL&BEAR-brändin kansainvälisiä muodin suuntauksia henkiviä tuotteita. Tarjolla on laaja valikoima vaatteita, kenkiä ja asusteita – esimerkiksi päähineitä ja laukkuja – niin naisille kuin miehillekin, jotka haluavat pukeutua nykyaikaisesti ja tyylikkäästi.

Brändin tuotteet ammentavat vaikutteita sekä kansainvälisestä muodista että suosittujen klubien pukeutumistrendeistä. Vaatteissa näkyy myös tunnetun kalifornialaiskaupunki Palm Springsin tyyli ja rento elämäntapa. Lopputuloksena syntyy ajan hermolla elävien nuorten pukeutujien makuun sopivia mutta samalla mukavia vaatteita, joissa tunnet olosi itsevarmaksi tilanteesta toiseen.

Mallisto menee jatkuvasti eteenpäin ja tarjoaa aina sopivia tapoja päivittää vaatekaappia. Tarjolla on useita erilaisia ajanmukaisia värejä ja kuoseja, jotka mahdollistavat rohkeita ja erottuvia valintoja. Oletko jo kokeillut pukeutua monivärisiin vaatteisiin tai eläinkuosiin? Näillä vaatteilla pysyt luomaan oman makusi mukaisia kokonaisuuksia ja samalla uudistamaan tyyliäsi – PULL&BEARin vaatteissa seilaat kohta muotivirtausten aaltojen harjalla.

PULL&BEAR antaa avaimet rentoon pukeutumiseen

Brändin vaatteet mahdollistavat etenkin vapaa-aikaan hyvin sopivan, rennon pukeutumisen nuorille ihmisille, jotka viettävät aikaa urbaaneissa ympäristössä yhdessä toisten saman henkisten kanssa. BULL&BEARin avulla osoitat kuuluvasi niiden joukkoon, jotka välittävät toisistaan ja ympäristöstään ja raivaavat tietä muille. Ennakkoluulottomat pukeutujat löytävät mallistostamme myös sopivia vaihtoehtoja esimerkiksi työpaikalle. BULL&BEARin farkut ovat yhdistettävissä helposti osaksi kaikenlaista pukeutumista ja istuvat luontevasti myös business-pukeutumiseen.

Valitsemalla PULL&BEARin voit tuntea olosi mukavaksi vaatteissasi. Brändi yhdistää kansanvälisiin trendivaikutteisiin ja klubityyliin mukavuuden ja helpon pukeutumisen sekä moneen budjettiin sopivan hinnan. Esimerkiksi t-paitoja ja sukkia tilaat kätevissä ja hinnaltaan kilpailukykyisissä monipakkauksissa.

Zalandon kokoelmasta löytyy esimerkiksi mukavia collegehousuja, legginsejä, t-paitoja ja huppareita. Asustevalikoimassa on tarjolla muun muassa lippiksiä ja pipoja, ja kenkien joukosta löytyy sekä tennareita että esimerkiksi korollisia kenkiä. Täydennät siis helposti tyylisi päästä varpaisiin. Huomasithan, että valikoimissamme on sekä kesän että talven keleille sopivia vaatteita ja kaikkea siltä väliltä? Talven kylmiä pakkaspäiviä varten löydät muun muassa toppatakkeja. Kesän lämpimillä pukeudut vilpoisesti esimerkiksi väljään t-paitaan tai vaikka mekkoon tai shortseihin.

Elinympäristöstään välittäville pukeutujille

Brändin taustalla on tavoite luoda pukeutumisen mahdollisuuksia ihmisille, jotka välittävät toisistaan ja omasta elinympäristöstään. Tarjolla on tuotteita, joiden valmistus tukee kestävää kehitystä vähentämällä vedenkulutusta, suosimalla materiaalien uusiokäyttöä ja pyrkimällä päästöjen vähentämiseen vaatteiden tuotannossa.

Osa vaatteista on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, mikä auttaa sekä vähentämään jätteiden määrää maapallolla että pienentämään hiilijalanjälkeä verrattuna täysin uusista raaka-aineista valmistettuihin tuotteisiin. Osa vaatteista on valmistettu hyödyntämällä luomumateriaaleja, jotka on kasvatettu ilman synteettisiä torjunta-aineita ja lannoitteita tai muuntogeenisiä siemeniä. Tämä tuotantomenetelmä auttaa säästämään vettä suhteessa perinteiseen maatalouteen.

BULL&BEAR tuo yhteen ympäristöstä kiinnostuneita nuoria, jotka haluavat osoittaa tietoisuuttaan myös pukeutumisen avulla. Katso vaihtoehtosi Zalandon verkkokaupasta ja ole osa tätä kansainvälistä ja alati laajenevaa yhteisöä! Teet tilaukset helposti kotisohvaltasi. Toimitukset onnistuvat helposti esimerkiksi kotiin tai työpaikalle.