Suositut filtterit
1 303 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hollister Co. tarjoaa mukavia ja trendikkäitä vapaa-ajan vaatteita amerikkalaisen sporttiseen henkeen. Hollister on viimeisten muutamien vuosien aikana onnistunut keräämään uskollisen fanikunnan ja Hollister-nimi vilahteleekin yhtenään niin sosiaalisen median selfie-kuvissa kuin katumuodissa. Siitä on tullut joillekin nuorille lähes pakkomielle, eikä ihme sillä sen vaatteet ovat designiltaan rentoja ja raikkaita.

Hollister Co. kuuluu toisen supersuositun amerikkalaismerkin alaisuuteen – myös Abercrombie & Fitch tunnetaan sen rennon mukavista ja ajattoman tyylikkäistä vaatteista. Hollisterin vaatteet koostuvatkin pitkälti rennoista vapaa-ajan vaatteista, jotka on valmistettu laadukkaista ja pehmeistä materiaaleista. Niistä huokuu aktiivinen ja pirteä elämäntyyli, joka vaatii vaatteilta mukavuutta mutta myös muodikasta tyyliä.

Joko sinulla on Hollisterin huppari?

Hollisterin suosituin vaate on huppari, jossa on vetoketju ja johon on kirjailtu isoin kirjaimin Hollister. Toimiva tyyli ei aina vaadi paljoa, vaan tyyli voi mennä nappiin rennoillakin vaatteilla. Huppareiden raikkaat värit ja reippaat printit tuovat mieleen kesän, oli talvi tai kesä niistä voi ammentaa energiaa kiireiseen arkeen. Kukapa on sanonut, että oloasun ei tarvitsisi olla tyylikäs. Muodikas tyyli syntyy, kun yhdistät hupparin legginseihin tai farkkuihin ja vedät jalkaan klassiset tennarit.

Hollister Co. -vaatteet todella edustavat all american -henkisiä klassikkovaatteita: hupparit ja collegepaidat, chinot ja farkut, t-paidat ja vaarinpaidat – ovat kaikki amerikkalaisen käytännöllisen muodin ikonisia klassikkoja, joita aika ei pureskele, vaan ne ovat vuosikymmenestä toiseen osa kenen tahansa perusvaatekertaa.

Naisten rento vapaa-ajan asu syntyy korkeavyötäröisistä, kapeista farkuista ja tiukasta vaarinpaidasta, jonka voit pujottaa vyötärön sisään. Kiedo lanteille vielä ruutupaita ja itsevarman farkkutytön huoleton tyyli on syntynyt. Miehet voivat parittaa saman kauluspaidan toimistolle chinojen kanssa ja vapaa-ajalle farkkujen kanssa. Ruutupaita on klassikko, joka on palannut miesten muotin pysyäkseen.

Yhdistele ja sekoita