Mallisto

Suositut filtterit
111 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Custommade edustaa modernia tanskalaista designia, joka on luotu hienostunutta yksinkertaisuutta ja laadukkaita materiaaleja rakastaville naisille. Sen kansainvälistä tunnelmaa henkivät mallistot ovat yleisilmeeltään luonnollisen raikkaita ja pelkistetyn mutkattomia. Samalla niistä löytyy myös heleää särmää, jännittäviä yksityiskohtia ja rohkeita värejä, jotka tuovat tehokasta kontrastia muuten minimalistiseen tyyliin. Custommade-vaatteet ovat tyylitietoisen nykynaisen valinta niin rentoon vapaa-aikaan, asiallisen skarppiin työpukeutumiseen kuin aivan erityisiin juhlahetkiinkin.

Custommade tekee pelkistettyä eleganssia leikkisällä vivahteella

Custommade sai alkunsa Kööpenhaminassa vuonna 2002 tanskalaisen Christian Damin ideasta, ja lopullisen linjansa se löysi suunnittelija Anne Rasmussenin liityttyä mukaan tiimiin. Brändin ilme syntyy ajattoman raikkaasta skandinaavisesta designista yhdistettynä persoonallisiin ja kauniisiin vivahteisiin ? lopputulos istuu ylle melkein kuin räätälöity vaate. Tyylikkään ulkonäön lisäksi miellyttävä muotoilu ja vartalon muotoja kunnioittava istuvuus ovat perusominaisuuksia Custommaden vaatteissa. Materiaaleissa se suosii kevyitä ja kauniisti laskeutuvia kankaita sekä laadukkaita luonnonkuituja, kuten puuvillaa, villaa sekä mohairia. Näitä vaatteita on helppo käyttää, yhdistellä ja rakastaa! Ne ovatkin nousseet suosituiksi modernien ja tyylitietoisten naisten keskuudessa ympäri maailman, ja tätä nykyä ne toimivat etulinjassa tanskalaisen muodin uudistajina ja uusien skandinaavisten trendien luojina. Urbaania särmää kokoelmiin tuovat kansainvälisen nykymuodin vaikutteet ja suurkaupunkien värikäs tunnelma.

Custommade on tanskalaisen nykydesignin hurmaava helmi

Yksinkertaista muttei tylsää. Hienostunutta muttei turhan tärkeää. Mukavaa muttei latteaa. Custommade sopii jokaiselle poikkeuksellista laatua rakastavalle naiselle, joka haluaa vaatteiltaan mutkatonta mukavuutta ja erityistä eleganssia. Monikäyttöisyys on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Custommaden vaatteissa. Se pyrkii luomaa moneen tilanteeseen sopivia vaatekappaleita, jotka asusteita ja kenkiä vaihtamalla muuntuvat tilanteesta toiseen sopiviksi. Esimerkiksi korkeavyötäröiset harmaat kangashousut valkoiseen puuvillapaitaan yhdistettynä ovat raikas ja näpsäkkä arkivaate valkoisten tennareiden kanssa, mutta ne muuntuvat myös tyylikkääksi työvaatteeksi mustien avokkaiden, kauluspaidan ja bleiserin kanssa. Kun taas tahdot irrotella runsailla väreillä ja kuoseilla, valitse asusi keskipisteeksi esimerkiksi näyttävillä printeillä koristeltu hame tai hohtavan metallisina kiiltävät housut.

Yhdistele ja sekoita