Suositut filtterit
187 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisen ei tulisi tinkiä tyylikkyydestä ja mukavuudesta raskausaikanaan. JoJo Maman Bébé syntyi ajatuksesta suunnitella toimivia ja trendikkäitä vaatteita tähän merkitykselliseen ajanjaksoon naisen elämässä. Naistenvaatemalliston lisäksi brittimerkki suunnittelee suloisia ja laadukkaita lasten- ja vauvanvaatteita. Samalla kun äiti voi panostaa omaan tyylikkyyteensä ja mukavuuteensa, on hänellä mahdollisuus pukea myös perheen uusi tulokas näihin laadukkaisiin ja käytännöllisiin vaatteisiin.

JoJo Maman Bébé ei tingi vaatteiden eettisyydestä tai mukavuudesta

Usein vaikeat koettelemukset elämässä johtavat kauniisin ja menestyksekkäisiin lopputuloksiin. Näin kävi JoJo Maman Bébén perustajan Lauran tapauksessa. Toipuessaan sairaalassa kolarista Lauran huonetoveri harmitteli hyvien ja kestävien lastenvaatteiden puutetta. Tästä inspiroituneena Laura päätti perustaa äitiys- ja lastenvaatteisiin erikoistuneen yrityksen. Inspiraation lähteen tarjosi myös Ranskan Bretagne, jossa Laura oli viettänyt paljon aikaa ja jossa lapset puettiin kivalla ja käytännöllisellä tavalla. Yksi merkin tärkeimmistä aatteista on pistää ihmiset ja planeetta aina etusijalle. JoJo Maman Bébé käyttää esimerkiksi paljon orgaanista puuvillaa materiaaleissaan. Tämä unelmanpehmeä materiaali takaa maksimaalisen mukavuuden ja miellyttävän tunteen ihoa vasten.

Hehku äitiyden onnea uusissa raikkaan naisellisissa vaatteissa!

Raskausaika tuo mukanaan monenlaisia muutoksia naisen elämässä. Kun keho on myllerryksessä, omaan tyyliin ja mukavuuteen panostaminen tuo lisää itsevarmuutta ja hyvää oloa. JoJo Maman Bébén mallisto on täynnä raikkaan naisellisia vaatteita, jotka peittävät kasvavan vatsan ja alaselän. Kestävät, laadukkaat ja toimivat raskaus- ja imetysajan vaatteet helpottavat elämää uudessa elämäntilanteessa. JoJo Maman Bébé kiinnittää erityistä huomiota vaatteiden toiminnallisuuteen ja valmistusmateriaaleihin. Koska vaatteet ovat lähellä sinun ja lapsesi ihoa, luonnonkuidut ovat miellyttävin vaihtoehto. JoJo Maman Bébé välttää myös turhia väriaineita. Anna äitiyden hehkun näkyä äläkä peitä itseäsi vaatteilla, jotka eivät tunnu omiltasi. Valitse sen sijaan kivannäköisiä ja miellyttäviä vaatteita, joilla et tingi naisellisuudestasi ja tyylistäsi edes uudessa elämäntilanteessa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista