Katalogi

Suositut filtterit
2 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

FIVEUNITS on rakkauskirje modernille naisellisuudelle. Housujen suunnitteluun keskittyvä muotitalo on onnistunut hiomaan niistä uskomattoman imartelevasti istuvat. Tyylissä se luottaa ajattomaan klassisuuteen.

FIVEUNITS uudistaa housumuodin

Hyvin istuvat housut jos mitkä ovat arjen luksusta. Alaosa saattaa olla jopa asusi tärkein osatekijä. Tai ainakin housuilla on suuri rooli vaatekaappisi toimivuudessa. Hyvä alaosa toimii erilaisten yläosien ja tyylien kanssa. Helposti yhdisteltävä alaosa helpottaa niin arjen asujen suunnittelussa kuin matkustaessa. Tällä tanskalaisella brändillä onkin hyppysissään avain arjen luottoasuihin. Se on löytänyt oman nichensä, ja keskittyminen ainoastaan housuihin on tehnyt brändistä niiden asiantuntijan. Merkin housut tunnetaaan mukavuudesta ja täydellisestä istuvuudesta, joka luo upean siluetin. Se onnistuu toteuttamaan funktionaalisuuden tyylikkäällä tavalla ja luo huipputason muotoilua, joka on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen tyylitietoisiin skandinaisiin. Sen eetoksena onkin luoda muotia, joka istuu jokaisen naisen vaatekaappiin, edustit sitten hienostunutta smart casual -tyyliä tai särmikkään vahvaa kaupunkimuotia rohkealla asenteella. Kauniit yksityiskohdat ja rujo eleganssi tekevät brändin housuista kiinnostavia. Toisaalta niistä huokuu myös arvostus perinteistä räätälöintiä kohtaan – ne istuvat kuin unelma.

Poimi arjen luottohousut kolmeen eri tyyliin

FIVEUNITSin mallistot ihastuttavat ennen kaikkea niiden klassisen ajattomalla ilmeellä. Jokainen nainen löytää helposti oman suosikkinsa valikoimasta, joka koostuu pääasiassa farkuista ja kangashousuista. Stailistimme vinkkaa, että kiinnostava kaupunkityyli syntyy sporttisten ja räätälöityjen elementtien yhdistelemisestä. Harmaat herrainhousuja imitoivat kangashousut, joiden istuvuus on kapea, ovat täydellinen pari rennolle collegepaidalle. Valitse collegepaita mahdollisimman minimalistisena ja valkoisena, jotta asu pysyy raikkaana. Jalkaan voit sujauttaa designertennarit. Valkoiset tennarit sopivat kepeään tyyliin, mutta älä pelkää säväyttää statement-tossuilla, jotka voivat hohtaa esimerkiksi hopeisina. Hurmaava bisnestyyli syntyy mustista tai tummansinisistä chinoista ja elegantista puserosta. Inspiroidu trendeistä ja valitse puseroon statement-hihat – kelloa, palloa, rypytystä tai hersyviä röyhelöitä, kaikki on nyt sallittua, mitä erikoisemmat hihat, sen parempi. Ja jotta trendikkyytesi jatkuu housuissa, valitse niihin vajaamittaiset lahkeet, jotka paljastavat upeat pistokkaasi tai loaferisi. Kuuma bilelook vaatii kiehtovaa nahkaa – laadukkaat nahkahousut tai nahkahame sopii niin rennon t-paidan kuin säihkyvän paljettitopin kanssa. Ethän unohda huimia piikkikorkoja!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista