Katalogi

Suositut filtterit
109 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

FitFlop auttaa jalkojasi jaksamaan koko päivän

FitFlopin sandaalit ilmestyivät hyllyihin vuonna 2007, jolloin oli vielä vallalla ajatus, etteivät mukavat kengät voi koskaan näyttää hyvältä. Hyvännäköiset kengät eivät ainakaan tunnu mukavilta tuntien käytön jälkeen? Testaapa FitFlopin kenkiä. Merkin perusti Iso-Britanniassa alun perin kanadalainen bisnesnainen Marcia Kilgore, joka halusi pysyä kunnossa hektisessä lapsiperhearjessaan. Kilgore otti tiimiinsä kaksi biomekaniikkaan erikoistunutta jalkahoitajaa, joiden avulla hän loi pitkän testaamisen jälkeen kenkiin erityiset pohjalliset, jotka aktivoivat ja tukevat jalkapohjia.

Nämä tyylikkäät, mutta ergonomisen mukavat kengät voivat auttaa väsyneiden jalkojen särkyyn ja lievittää lantion ja selän alueen kipuja. Erityisten pohjien ansiosta kengät vaimentavat iskuja tavallista kenkää paremmin. Niitä käyttäessä voi myös huomata pohkeiden ja jalkojen lihasten vahvistumista ja kiinteytymistä niiden aktivoituessa eri tavalla. Nykyään FitFlop keskittyy laajemmin ergonomisten, tyylikkäiden kenkien valmistamiseen, ja pohjia on erilaisia. Yhteistä niille kaikille on erinomainen iskunvaimennus, joka vähentää painetta kantapään ja päkiän alueilla.

FitFlop sanoo: älä tingi mukavuudesta

Uskoisitko, jos kuulisit, että ballerinoja voi käyttää ilman, että päivän päätteeksi jalat on nostettava ylös niiden säryn vuoksi? Kokeile FitFlopin Allegro-ballerinoja. Elegantit ja yksinkertaiset ballerinat sopivat klassisen tyylinsä vuoksi monenlaisten asujen pariksi. Kengät ovat kevyet ja joustavat, mutta niissä on silti erinomainen iskunvaimennus koko pohjan alalla. Jalkaterälle on myös tarpeeksi tilaa, vaikka kärsisitkin liikavarpaista.

Urbaaniin tyyliin erottamattomasti kuuluvat tennarit löydät FitFlopin mallistosta esimerkiksi nahkaisen Rallyn muodossa. Valkoiset tennarit ovat yksi monikäyttöisimmistä ja mukavimmista jalkineista. Voit yhdistää ne vaivatta esimerkiksi farkkuihin tai kesämekkoon. Malliston kengät ovat muotoilultaan elegantin hillittyjä, mutta silti uskottavia, joten ne yhdistyvät helposti niin asuun kuin asuun. Mikset kokeilisi tennareita puvun tai suorien housujen kanssa? Jos nahka ei miellytä sinua materiaalina, kokeile ihmeessä FitFlopin kankaasta valmistettuja tennareita, jotka ovat erinomaisen hengittävät ja kevyet kengät.

FitFlopilta löydät toki myös nimensä mukaisesti varvassandaalit ja tavalliset sandaalit. Zalandolta shoppaat helposti mieleisesti mallin, pidit sitten paksummasta tai ohuemmasta pohjasta. Voit luottaa siihen, että merkin mallit tuntuvat jalassa pehmeiltä ja tukevilta. Useimmat FitFlopin malleista ovat otollisimmat hiukan leveämmille ja normaaleille jaloille. Sandaaleissa leveyttä pystyy tosin usein säätelemään hihnojen avulla.

FitFlopin kengät keventävät askeleitasi ja jalat kiittävät

Tee jaloillesi palvelus ja valitse jalkaasi eniten silmää miellyttävät FitFlopit. Mallistosta löydät kaiken mitä tarvitset, jopa tohveleita ja kumisaappaita. Yrityksen filosofiana on, että lähes mikä vain kenkämalli on muokattavissa keholle helpommaksi ja jaloille mukavammaksi. Askellus muuttuu rennommaksi, kun jalalla on tilaa ja kengän iskunvaimennus ei tuota liikaa painetta jalkapohjaan.

Hyvät kengät voivat estää lukuisia jalkavaivoja, selkäkipuja ja virheasentoja. Hyvin tuetut jalat myös jaksavat kannatella meitä pidempään. Jalkasi kiittävät, kun löydät FitFlopin mallistosta sopivat, tyylikkäät kengät arkesi kaikkiin tilanteisiin.