Katalogi

Suositut filtterit
263 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Freequent on lumoavan monipuolinen naistenvaatebrändi skandinaavisella säväyksellä. Siis juuri sitä, mitä trendikkäät pukeutujat saattavat tällä hetkellä tyyliltään kaivata. Kauniin merkin kokoelmiin kuuluu sekä skandihenkisiä minimalistisia luomuksia että herkän naisellisiakin vaatteita. Näitä elementtejä yhdistelemällä syntyy hurmaava kokonaisuus, joka seuraa tarkasti muotivirtauksia. Loihdi siis tyylitietoinen ilmeesi Freequentin valikoimasta inspiraatiota ammentaen!

Freequent-tyyli on raikas ja naisellinen

Freequentin valikoima suorastaan pursuilee toinen toistaan kuumempia elementtejä. Etsitkö toppia tai mekkoa trendikkäällä kuosilla viimeisteltynä? Löytyy. Oletko haaveillut hyvin istuvasta trenssistä tai villakangastakista? Onnistuu. Vai tarvitsetko sittenkin suloista paitapuseroa tai pitsimekkoa? Ei ongelmaa! Eikä siinä vielä kaikki: Freequent-mallistoon kuuluu arkityylin uusiin sfääreihin nostavia neuletakkeja, tunikoita ja kangashousuja. Brändin luomusten vetovoimaa lisää harkittu mutta trendikäs värimaailma. Siinä on hillittyjä punaisen sävyjä, pehmeää harmaata ja ajatonta mustaa. Merkki hallitsee myös näyttävät kuosit, oli kyse sitten etnohenkisesti kuvioidusta kevyestä tunikasta tai minimalistisesta, graafisesti kuvioidusta takista.

Freequent sopii vapaa-ajalle, töihin ja juhliin

Freequentin peruselementtien joukkoon kuuluvat kauniisti laskeutuvat tunikat, joiden ympärille on helppo rakentaa toimiva ja trendikäs arkikokonaisuus. Yhdistä siro yläosa hyvin istuviin farkkuihin ja minimalistisiin nilkkureihin, ja viimeistele kokonaisuus pehmeällä neuletakilla, ja huippumuodikas kokonaisuus on valmis! Muodollisempaa ilmettä varten valikoimasta poimitaan tyylikkäät kangashousut harkituin yksityiskohdin. Niiden seuraksi puetaan kevyt, hienostuneesti kuvioitu kukkapusero. Kengiksi sopivat niin ballerinat kuin korkkaritkin. Takiksi voi valita saman merkin selkeälinjaisen ja tyylikkään villakangasluomuksen. Juhla-asuksi puolestaan sopii kauniisti klassinen mekko, joka on koristeltu trendikkäästi esimerkiksi pitsillä. Myös soma laskosmekon ja hillityn topin yhdistelmä voi olla näyttävä juhlalook. Ja Freequentin leveät housut kaniisti laskeutuvaan paitapuseroon ja matalapohjaisiin, klassisiin kävelykenkiin yhdistettyinä on taatusti toimiva kokonaisuus.

Yhdistät helposti