Mallisto

Suositut filtterit
106 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

ELHOn näyttävä paluu

ELHO, tai tarkemmin Elho Freestyle, perustettiin alkujaan jo vuonna 1948. 1980- ja 90-lukujen komeimmat ja kuumimmat rinnevaatteet olivat brändin käsialaa. Nyt vaatemerkki on tehnyt näyttävän paluun ja voitkin Zalandolla valikoida laskettelurinteen värikkäimmät ja toimivimmat vaateparret kätevästi kaikki yhdestä osoitteesta, vaikka kotisohvaltasi käsin.

Brändiä ei sovi käsitellä kuitenkaan ainoastaan retromerkkinä. Ihastuttava värimaailma ja suurikokoiset vaatemallit toimivat ennemminkin kunnianosoituksena aiemmille ajoille. Esimerkiksi 90-luvulla rinteissä aikaa viettäneille vaatemerkin tyyli on kuin lyhyt aikamatka menneisyyteen ja tuo jo ajatuksenakin hauskoja muistoja mieleen. Nuoremmalle sukupolvelle tyyli on taasen hauskaa, repäisevää ja uutta.

Nykyään tarjolla olevat uudet vaatemerkin tuotteet eivät luonnollisesti ole myöskään täysin samoja tuotteita kuin vanhat hittimallit, vaikka monissa malleissa samaa ulkonäköä onkin, tai joissain jopa nimikin on entuudestaan tuttu. Nykypäivän vaatevalmistuksen tekniikat ja kehittynyt arvomaailma on tuotu tuotantoon mukaan ja esimerkiksi Zalandon vihreät kestävä kehitys -merkit, joista tunnistaa luonnonmukaisempia valmistustapoja hyödyntäneet tuotteet, löytyvät useista brändin vaatteista. ELHOn kohdalla tämä tarkoittaa monesti innovatiivisesti käytettyjä kierrätettyjä ja luonnonmukaisia materiaaleja.

ELHOn talvivaatteet ovat täynnä värien riemua

Brändin näyttävä paluu pitkähkön hiljaiselon jälkeen on tapahtunut tutun räikeissä merkeissä ja merkin talvivaatteet ovatkin täynnä väriä ja riemua. Rinteeseen lähtiessämme haluamme kuitenkin pitää hauskaa, joten miksei pukeutuakin voisi hauskoin värein? Mikä parasta, mainion pirteissä värityksissä rinnettä alas porhaltavan näkevät kaikki muutkin paremmin ja näin vältytään ehkä jopa kolaroinneilta.

ELHO pyrkii tuomaan värikkyyttä maailmaan ja tekeekin sen antaumuksella aluskerrastoista päällystakkeihin. Brändin valikoimasta löydät kuitenkin myös hillitympiä kuoseja, joiden toimivuus rinteessä on luonnollisesti aivan sama. Pirtein kuvioinnein ja futuristista sekä retroa yhdistelevien kuosien lisäksi mallistosta löytyy kirkkaita yksivärisiä malleja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi täysin pinkki rinnehaalari?

Vaatemerkin talvivaatteet ovat ulkonäöltään täynnä riemua, mutta brändin toiminnassa on myös runsaasti ajatusta muun muassa kestävän kehityksen suhteen. Kierrätettyjen materiaalien lisäksi tuotteiden hyvä kestävyys takaa niille pitkän elinkaaren, eikä samaan tarkoitukseen tarvitse uutta tuotetta ostaa todennäköisesti lukuisiin vuosiin.

Täydellinen vaatekattaus rinteeseen

Tuhdit koot ja kirkkaat värit ovat ehkä se ulospäin merkittävin asia mitä korkealaatuisista ELHO Freestely -lasketteluvaatteista huomataan. Merkille tärkeitä asioita ovat näiden lisäksi luonnollisesti myös laatu, kestävyys ja tuotteiden monipuolisuus.

Brändin tuotteiden lisäksi et luultavasti muuta rinnevaatetusta tarvitse. Vaatemerkiltä löydät nimittäin täydellisesti lumiurheiluun ja kylmään säähän soveltuvat aluskerrastot, lukuisia erilaisia paitoja ja fleecejä, sekä tietysti päällyskerrastot. Päähänkin voi valikoida tyylikkään tupsupipon tai vaikkapa retrovärein koristellun korvapannan.

Rinnevaatetuksessa on hyödyllistä myös runsas taskutila. ELHO on huomioinut tämän hienosti ja valtaosassa brändin ulkoasuista on hyödynnetty niiden tuhtia kokoa myös tällä saralla asettamalla tukevasti kiinnimeneviä taskuja niin hihoihin, rintaan, kuin normaaleillekin taskujen paikoille. Materiaalit tuotteissa ovat luonnollisesti hengittäviä, sekä tuuli- ja vesitiiviitä. Näillä tuotteilla rinteessä olo on hauskaa!