Katalogi

Suositut filtterit
298 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Fiorucci uudistaa muotia upeilla jalkineillaan. Hän on suunnittelija, joka suunnitteli luksusfarkkuja ennen kuin kukaan kaipasi edes farkkuja tyyliinsä. Saman taikatempun hän teki stretch-farkuille, joita kukaan ei osannut kaivata. Merkki ammentaa pop-taiteesta, musiikista ja julkkisten glamourista elämäntavasta.

Fiorucci tarjoaa persoonallisia jalkineita

Fiorucci on enemmän kuin brändi, se on erityinen look, se on ilmiö. Merkin kengät henkivätkin omintakeista tyyliä italialaisen tyylikkääseen pakettiin kääräistynä. Italialainen tyyli osaa aina olla modernia, rajoja rikkovaa ja jännittävän erilaista – se osaa myös uudistua. Fioruccia voisikin kuvailla tällaisen italialaisen tyylin ilmentymäksi – näissä kengissä todella erotut muista! Milanon hienostoon kuuluvat tapasivat valmistuttaa hienot vaatteensa ja kenkänsä Elio Fioruccin isän butiikissa, joka sijaitsi Milanossa. Elio ei uskonut vielä 60-luvun milanonilaiseen konservatiiviseen ja mukavuudenhaluiseen muotiin, vaan Fioruccin liike erottui jo silloin muista, se tunnettiin modernina ja alternative-muotia tarjoavana liikkeenä. Se tarjosi italialaisille nuorille muotia suoraan Lontoosta ja New Yorkista. Merkki on uudistanut muotia moneen otteeseen ja tuonut monta muoti-ilmiötä massojen ulottuville. Brändi kierrättää trendejä ja luo niistä aina jotain uutta. Merkin kulta-ajat sijoittuvat erityisesti 70-luvun värikkääseen ja glitterillä kyllästettyyn maailmaan, jota ympäröivät taiteilijat ja suunnittelijat.

Fioruccin kengät lisäävät tyyliisi kiinnostavan jujun

Fioruccin kengät ovat täynnä merkille ominaista persoonallisuutta. Niistä ei puutu glitteriä tai tähtipölyä, jota on ripoteltu juuri sopivasti kenkien pintoihin tuomaan kiinnostavuutta. Mustat pinnat nousevat asusi kohokohdaksi, vaikka ne ovat väriltään tummat, sillä niiden yksityiskohdat ovat tehokkaita. Kengissä on urbaania ja rennon sporttista asennetta mutta silti niistä kuultaa rakkaus villiin tanssiin spottivaloissa erilaisina materiaaleina ja väriyhdistelminä. Yhdistä supernaiselliset saappaat tai nilkkurit pillifarkkuihin ja kauluspaitaan, etkä muita asusteita tarvitse. Raskaammat platform-pohjaiset nilkkurit ja nauhakengät sopivat urbaanille kaunottarelle, joka arvostaa omintakeista tyyliä ja onnistuu yhdistämään hienostuneita piirteitä ronskiin tyyliin. Merkin kesäkengät ovat täynnä kaunista väri-ilottelua, ja ne tuovat kesämekon tai revittyjen farkkujen ja t-paidan kanssa tyyliisi hurmaavaa kesäfiilistä.

Yhdistele ja sekoita