Suositut filtterit
607 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

INDICODE JEANS tarjoaa käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaatteita

Käytännöllisyys ja mukavuus ovat hyviä ominaisuuksia päivittäin käytettäville vaatteille. Tämän lisäksi INDICODE JEANSin valikoimassa on tyylikkäitä vaatteita niin töihin kuin vapaa-ajalle. Mukavan ja tyylikkään toimistolookin saa rakennettua suorilla housuilla ja neuleella. Jos kaipaat pientä piristystä asuun, kannattaa valita perinteisten tummansinisten tai mustien housujen sijaan vaikka tummanpunaiset housut. Valikoimassa on myös esimerkiksi tyylikkäitä ruudullisia housuja, jotka tuovat asukokonaisuuteen lisää persoonallisuutta.

Töihin soveltuvien vaatteiden lisäksi valikoimassa on myös rentoja vapaa-ajalle sopivia vaatteita. Harmaat collegehousut ovat klassinen valinta, joissa voi lähteä niin urheilemaan kuin rentoutua kotona. Collegepaidat ja hupparit ovat mukavia päällä ja näyttävät samalla hyvältä. Hyvä valinta voisi olla myös mukavat fleece-paidat. Ne ovat täydellisiä kotona oleiluun, mutta lämmittävät myös takin alla ulkoillessa. Perus t-paitaa ei kannata myöskään unohtaa – se on hyvä valinta joka tilanteeseen.

INDICODE JEANS on huomioinut kestävän kehityksen periaatteet

Jokaisella tehdyllä päätöksellä on seuraukset. Ei ole siis yhdentekevää, minkälaisia vaatteita ostamme. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan vaatteen valinta voi olla meille pieni asia, mutta ympäristölle sillä on paljon merkitystä. Zalandon valikoimassa on runsaasti INDICODE JEANSin vaatteita, jotka on valmistettu kestävä kehitys huomioiden. Raaka-aineiden valmistustavalla on suuri merkitys esimerkiksi vedenkulutuksen vähentämiseen.

Halutessasi voit rakentaa vaikka koko asukokonaisuuden eettisesti valmistetuista vaatteista. Valikoimassa on runsaasti valinnanvaraa erilaisista housuista ja paidoista. Voit pukeutua samalla tyylikkäästi ja tehdä parempia valintoja ympäristömme eteen. Siistit suorat housut ja tyylikäs neule ovat esimerkiksi hyviä vaihtoehtoja töihin.

Valikoimassa on esimerkiksi runsaasti erilaisia t-paitoja, joissa käytetty puuvilla on tuotettu kestävällä tavalla. Jos tuote on varustettu tällä sertifikaatilla, tiedät, että tuotteessa on käytetty vähintään 50 prosenttia puuvillaa, joka on peräisin Better Cotton -järjestelmässä mukana olevalta valmistajalta tai brändiltä. He ovat myös sitoutuneita hankkimaan raaka-aineensa Better Cottonin maanviljelijöiltä sekä ja investoimaan heihin.

INDICODE JEANS vaatteet ovat jokaiseen tyyliin sopivia

Toimivan vaatekaapin perustana ovat laadukkaat perusvaatteet. Näihin kuuluvat esimerkiksi hyvin istuvat housut ja siistit yksiväriset t-paidat. Tähän kokonaisuuteen hyvän lisän tuovat neutraalin väriset neulepaidat. INDICODE JEANSin valikoima on täynnä siistejä ja monikäyttöisiä vaatteita. Niistä saat rakennettua helposti asukokonaisuuden, jossa voit tuntea itsesi itsevarmaksi. Säästät myös aamuisin aikaa, kun vaatevalikoimasi perusosat ovat kunnossa ja vaatteesi sopivat keskenään yhteen.

Hyvä asukokonaisuus kannattaa täydentää laadukkaalla takilla. Takki on hyvä valita sen tilanteen mukaan, jossa sitä käytetään. Zalandolta löydät valikoimasta esimerkiksi kylmille ilmoille hyvin soveltuvia toppatakkeja. Takkien väreissä ja malleissa on paljon valinnanvaraa, joten löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan. Rentojen toppatakkien lisäksi valikoimassa on myös siistimpiä esimerkiksi hyvin töihin sopivia pitkiä takkeja. Vapaa-ajalla päälle voi valita myös tyylikkään ja samalla lämpimän nahkatakin, joka tuo asuun uutta asennetta.