Suositut filtterit
75 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö uusia luksustennareita, joissa on sitä jotain erityistä? Candice Cooper luo uniikkeja, massasta erottuvia ja kauniita premium-tennareita, joihin on helppo ihastua. Brändin vastustamattoman hienostuneet tennarit tekevät vaikutuksen vaativaankin pukeutujaan, joka osaa arvostaa perinteikkyyttä ja vaatii toisaalta ajankohtaista ilmettä kengiltään. Candice Cooperin nahkaiset tennarit voi yhdistää niin rentoon arjen farkkutyyliin kuin hienompaankin tyyliin esimerkiksi chinojen ja kauluspaidan kanssa. Tältä italialaiselta brändiltä voit odottaa omaperäistä ilmeikkyyttä ja korkealuokkaista laadukkuutta – niin naisten kuin miesten kenkätyyliin!

Candice Cooper -kengät valmistetaan sydämellä

Candice Cooper -kenkien valmistuksessa korostuu kaunis kädenjälki ja korkealuokkaiset nahkamateriaalit. Kengät valmistetaan käsinvärjätystä nahasta, joten jokaisen tennariparin ulkonäkö on uniikki. Autenttisuus brändin tennareissa näkyy myös tarkasti viimeisteltyinä yksityiskohtina ja kauniina väriyhdistelminä, jotka ovat yhtä aikaa moderneja ja kuitenkin vintage-henkisiä. Candice Cooper on perheyritys, joka on valmistanut laadukkaita premium-jalkineita jo vuodesta 1974 alkaen. Nykyään brändin suunnittelusta vastaavat perustajan tytär Patrizia sekä huippukenkäsuunnittelija Christoph Siegel, joka suunnittelee kengät lukuisien lahjakkaiden kenkäsuunnittelijoiden-, teknikkojen- ja muotoilijoiden kanssa. Candice Cooper edustaa todellista italialaista premium-kenkämuotoilua suoraan Toscanan sydämestä. Toscana tunnetaan juurikin vahvoista käsityöperinteistä erityisesti laadukkaiden kenkien saralla.

Candice Cooper -kengät tarjoavat ylellistä mutta rentoa muotoilua

Candice Cooperin tennarit ovat merkin johtotähti, jota kannattaa seurata. Niissä on juuri sopivasti rennon huoletonta asennetta ja kuitenkin ne säteilevät ylellistä vetovoimaa, joka löytää paikkansa niin laatutietoisten muodin ammattilaisten kuin käytännöllistä vapaa-ajan pukeutumista arvostavien daamien ja herrasmiesten jalkaan. Tennareiden kauniit väritykset tekevät lähtemättömän vaikutuksen ja henkivät italialaiselle tyylille ominaista maanläheistä mutta yksilöllistä ja hyvin tarkkaan viimeisteltyä tyylikkyyttä, joka voi olla asukokonaisuutesi kohokohta. Toisaalta kenkien tyyli sulautuu täydellisesti asuusi, kun haluat niiden istuvan tyyliisi ilman meteliä. Matalavartiset tennarit vaaleissa, pastellisissa ja säihkyvissä sävyissä sopivat kesäisen keveään tyyliin. Korkeavartiset tennarit kulkevat mukanasi ympäri vuoden. Tennareiden lisäksi brändi valmistaa upeita nilkkureita.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista