Suositut filtterit
279 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Daniel Wellington yllättää hienostuneisuudellaan

Daniel Wellingtonin malliston idea sai alkunsa sattumanvaraisesta tapaamisesta toisella puolella maailmaa. Brändinperustaja Filip Tysander tapasi kiehtovan brittiläisen herrasmiehen, jolla oli moitteeton mutta hillitty tyyli. Mies piti erityisesti vintage-kellojaan vanhoilla, kuluneilla NATO-hihnoilla. Hänen nimensä oli Daniel Wellington.

Uuden tuttavansa ajattoman tyylin innoittamana Filip päätti luoda oman kellosarjan. Minimalistisesta ja hienostuneesta, klassisesta mallista, jossa on vaihdettavat hihnat, on tullut brändin perusmalli, jota monet rakastavat. Edelleenvuosia myöhemmin tämä muotoilu on osa sitä, mikä tekee Daniel Wellingtonista niin erityisen.

Tyylikkäät naisten ja miesten kellot voivat olla myös käytännöllisiä ja coolin näyttäviä. Jos etsit jotain, joka voi tehdä ulkonäöstä täydellisen, Daniel Wellingtonin mallisto tarjoaa monia erilaisia asusteita, jotka täydentävät ulkoasusi. Korut, kuten kultaiset rannekorut, hopeiset sormukset tai ruusukultaiset kaulakorut, sopivat täydellisesti käytännöllisiin ja tyylikkäisiin asukokonaisuuksiin, ja ne myös kestävät pitkään.

Aito rannekello näyttää aikaa sekä myös kestää aikaa

Nahkahihnaiset kellot, verkkorannekkeet tai hopeanväriset ja kullanväriset teräshihnat toimivat aina. Valkoiset kellot ja mustat kellot tekevät ilmeestäsi tyylikkään ja asiallisen. Hillitymmät ja koristeellisemmat kellot ovat esimerkillisiä juhliin, tärkeämpiin tilaisuuksiin tai kun todella haluat tehdä asullasi vaikutuksen. Riippumatta henkilökohtaisesta tyylistäsi, trendikäs naisten tai miesten kello antaa aina tyylikkään ja houkuttelevan vaikutelman.

Mallistoon on valittu huolellisesti kelloja, joissa on ainutlaatuinen muotoilu, tyyliä ja toimivuutta. Ne sopivat mainiosti skandinaaviseen lookiin yhdistätpä Daniel Wellingtonin kellon työasuusi tai illanviettoon ystäviesi tai perheesi kanssa.

Laadun ei tarvitse olla rannekellon ainoa kriteeri, sillä nyt voit myös hankkia aidosti tyylikkään kellon. Brändi uskoo yksinkertaisuuteen, puhtaisiin linjoihin ja siihen, että tuote puhuu puolestaan. Siksi kaikille brändin tuotteille on ominaista juuri yksinkertaisuus ja tietynlainen minimalismi. Tämä hienovarainen joukko ominaisuuksia tekee Daniel Wellingtonista todellisen klassikon, jota voi rakastaa vuosien ajan. Hemmottele itseäsi ja tilaa mallistosta unelmiesi kello jo tänään.

Klassista tyyliä asusteisiin muotitietoisille

Tutustu kattavaan naisten ja miesten kellojen valikoimaamme ja löydä itsellesi täydellinen kello. Tämän brändin valikoimasta löydät aina sinulle sopivan kellon. Ihastu kelloihin, jotka yllättävät modernilla muotoilullaan ja laadukkuudellaan. Daniel Wellingtonin mallistosta löydät kaikki aina pienistä kelloista automaattikelloihin. Juhlatilaisuuteen omiaan on kaunis kultakello, hopeakello tai ruusukultainen kello ainutlaatuisella muotoilulla.

Klassisisen tyylikkäitä kelloja teräksestä nahkarannekkeisiin tai persoonallisempia neliönmuotoisiin kelloija. Mallistossa myös moderneja värikellotaulukellojamme ja kelloja, joissa on vaihdettavat NATO-rannekkeet. Kaikkiamalliston kelloja tarjotaan useissa väreissä, koossa ja malleissa.

Daniel Wellingtonin brändiedustaa yksityiskohtaista suunnittelua parhaimmillaan. Ikoniset kellomallit ja asusteet, joita miehet ja naiset ympäri maailmaa käyttävät kaikissa tilaisuuksissa, ovat haluttuja niiden tyylikkään viehätyksen ja korkeanlaadun vuoksi. Nyt voit shoppailla omat uudet upeat asusteesi kertaheitolla kuntoon ja valita mallistosta omat suosikkisi. Klikkaile kätevästi ostoskoriin ja ihastu.