Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Kestävä kehitys
Käyttövinkki
shipped_by_zalando
157 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Daniel Wellington -kellot komeilevat preppy-tyylin keskiössä. Preppy, kuten brändikin, ei kerskaile runsaudella, vaan arvostaa niukkaa muotoilua, jossa vain parhaista yksityiskohdista pidetään kiinni. Hienostunut, ohut ja kauniin pyöreä - täydellisempää kelloa ei voisi toivoa minimalistisen tyylin jatkeeksi. Löydä oma ajaton DW-rannekellosi!

Sinun ei tarvitse enää käyttää kallisarvoista aikaasi sen oikean kellon metsästämiseen - Daniel Wellington on tehnyt työn puolestasi, kun se on suunnitellut monipuolisen kellon, joka kulkee ranteessasi tilaisuudesta toiseen aina yhtä tyylikkäästi. Käyskentelit sitten smokki päällä kaupungin hienoimmissa juhlissa, olit toimistolla tiukassa palaverissa tai tenniskentällä mäiskimässä palloa, on tämä kello oikea kumppani rinnallesi, ranteeseesi. Kello on raikkaan siro, joten se koristaa näyttävästi yhtä lailla naisellista rannetta casual smart -tyylin kaverina.

Daniel Wellington - hillitty katseenkääntäjä

Daniel Wellington -kellojen parasta antia ovat niiden merihenkiset NATO-hihnat, jotka voi vaihtaa. Vaihda väriä vaikka joka päivä! Vintagea henkivä kellotaulu muistuttaa vanhaa metroaseman kelloa. Sen perinteikäs, mutta raikas design sekoittuu täydellisesti värikkäiden hihnojen kanssa.

NATO-hihnat olivat alun perin Iso-Britannian laivaston käytössä, kun sukeltajat käyttivät vahvoja nylon-hihnoja märkäpukujensa päällä. Alun perin nylonhihnojen etu oli niiden ruostumattomuus, nyt ne ovat ehdottoman tyylipuhtaita. Tätä mieltä oli merkin perustaja Filip Tysander, joka ihaili muun muassa Sean Conneryn Goldfinger-elokuvassa pitämää NATO-rannehihnaa.

Raitaisella hihnalla varustettu kello yhdistyy täydellisesti vaaleiden khakihousujen tai chinojen ja vaalean paitapuseron kanssa. Raitojen sijaan voit valita italialaisesta aitonahasta valmistetun mustan tai ruskean kellon. Mätsää kello kävelykenkiisi tai laukkuusi. Jos klassisen elegantti tyyli on mieleesi, et voi näitä kelloja vastustaa!

Yhdistät helposti