Katalogi

Suositut filtterit
67 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Banana Moonin värikäs rantamuotivalikoima kuljettaa suoraan aurinkoisen Kalifornian tunnelmaan, jossa uima-asut ovat paljon enemmän kuin vain uima-asuja – ne ovat naisten aurinkomuotia, joka henkii hyväntuulista trendikkyyttä ja sporttisen letkeää elämänasennetta. Värikkäät Banana Moon -uima-asut on suunniteltu näyttämään täydellisiltä hehkuvan auringonpaisteen, sinisten aaltojen ja hienon, vaalean hiekan kanssa. Mutta onneksi ne eivät vaadi aitoa kalifornialaista rantaa näyttääkseen hyvältä, vaan tuovat sen sijaan palan Kaliforniaa myös kotoisille rannoille, uimahallin harjoitusradoille tai vaikka talviseen avantoon.

Yhdysvaltalainen Banana Moon -brändi on valloittanut maailman uimarantoja ja -altaita riemukkaan värikkäällä asenteellaan 1980-luvulta asti. Malliston uima-asut on suunniteltu ennen kaikkea uintiin, joten ne istuvat mukavasti päällä niin kunnon kroolissa kuin valtameren aalloissakin. Sen lisäksi ne sopivat täydellisesti auringonottoon, rantalentopalloon tai leppoisaan piknik-päivään aurinkovarjon alla. Banana Moon -uima-asut henkivät amerikkalaista unelmaa, jossa jokainen voi olla uimarannan kuningatar, kunhan asenne ja asu ovat kohdallaan.

Banana Moon -uima-asut valloittavat aurinkoisuudellaan

Aurinkorantojen suosikkisävyihin kuuluvat muun muassa merelliset turkoosit, raikkaat keltaiset, hehkuvat smaragdit sekä lempeät korallit – mikä on sinun suosikkisi? Banana Moon -mallisto tarjoaa lukuisia eri tyylisiä uima-asuja pienistä rantabikineistä lujasti istuviin sporttiuikkareihin ja naisellisen näyttäviin kokouimapukuihin. Voit yhdistää säväyttävän yläosan neutraalimpaan alaosaan tai tuoda villiä kontrastia kahdella täysin erikuosisella osalla. Banana Moonin kuosit ovat saaneet inspiraationsa Tyynenmeren lumoavista auringonlaskuista, trooppisista palmuista ja kukkasista, indie-henkisistä graafisista kuvioista sekä pelkistetystä mustavalkoestetiikasta. Kauniisti muotoillut kokouimapuvut on viimeistelty tarkoin harkituilla yksityiskohdilla ja lisäsärmää bikineihin tuovat leikkisät leikkaukset, ihoa myötäilevät nyörit ja kekseliäät ornamentit.

Ota kesä vastaan uudessa, ihanassa uima-asussa tai piristä arkista uintiharrastusta palmurantojen tunnelmalla. Suloiset ja räväkät Banana Moon -uima-asut ovat rantamuodin karamelleja, jotka tuovat Kalifornian auringon mukanaan kaikkialle!

Yhdistät helposti