Suositut filtterit
478 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Call it Spring luo kenkä- ja asustemuotia, joka hurmaa mutkattoman muodikkaalla ilmeellään. Voit bongata ajankohtaiset statement-kengät ja upeat laukut sekä arjen kiireeseen ja kiireettömyyteen istuvat klassikot.

Call it Spring suunnittelee vastuullista muotia

Kanadalainen Call it Spring kuuluu suosittuun ALDO-konserniin. ALDO tunnetaan trendikkäästä ja persoonallisesta kenkä- ja asustemuodista. Yrityksen toimintaa ja muotisuunnittelua ohjaavat vahvat arvot, joissa korostuu inhimillisyys. Tämä näkyy myös siinä, miten Aldo Bensadoun perustama yritys panostaa sosiaaliseen vastuullisuuteen ja eettisyyteen kaikessa toiminnassaan. Intohimo ja kunnioitus ei ole kuitenkaan kaikki, mitä tällä brändillä on tarjottavanaan, vaan se omaa poikkeuksellisen vahvan trendivainun. Se luo trendikkäitä kenkiä omalla twistillään. Seinäruusujen kannattaa tähyillä toisaalle, sillä brändin kengissä sinut taatusti tullaan huomaamaan. Valikoimasta on helppo poimia luottokenkiä, joissa korostuu uniikki ilme.

Arjen luottokengät ja ajankohtaiset trendipopot

Call it Spring tarjoilee miehille moderneja klassikoita arkeen ja juhlaan. Klassiset chelsea-nilkkurit ja nauhakengät voi yhdistää niin smart casual -tyylissä chinojen tai puvunhousujen kanssa kuin vapaa-ajan lookeissa rentoon farkkutyyliin. Valitse toimistolle ryhdikäs yksivärinen kauluspaita ja vaihda vapaalle farkkupaidassa tai rennossa ruutupaidassa. Puvussa viihtyvän miehen silmää miellyttävät hillitymmät puvunkengät. Minimalistiset mokkasiinit sopivat urbaaniin tyyliin bombertakin, t-paidan ja kapeiden farkkujen kanssa. Naisten tyyleihin luonteikas brändi tuo leikkisyyttä ja vahvoja tyylejä. Urbaani ilme vaatii vahvapohjaisia tai soljin koristeltuja nilkkureita. Platformit tai vahvat tolppakorot ovat ajankohtaisen särmikäs ilme. Syvä sametti muistuttaa ysärin rouheista katutyyleistä. Parasta tässä merkissä onkin se, että sen valikoimasta löydät niin bilelookkisi kruunaavat statement-korkkarit, luotettavat arkinilkkurit kuin naisellisissa farkkutyyleissä säväyttävät ylipolvensaappaat.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua