Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Pituus
29 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalainen vaatemerkki Krüger Dirndl yhdistää hauskalla tavalla perinteistä tyyliä ja modernia muotia! Miesten ja naisten ajattomat vaatemallit auttavat pakenemaan yksinkertaisesta ja tyylittömästä maailmasta tuomalla hauskaa ilmettä pukeutumiseen. Valikoimista löytyy klassisia arkikäyttöön sopivia trendivaatteita sekä jännittäviä Oktoberfest-juhla-asuja, joiden värit ja mallit ilahduttavat pistämättömällä tyylillään. Krüger Dirndl on toimiva valinta hauskaan arkeen sekä ikimuistoisiin juhliin!

Krüger Dirndl -vaatemerkki on onnistunut tuomaan rentoa suhtautumista pukeutumiseen. Säväyttävä, kansainvälisin vivahtein täydennetty Krüger Dirndl -vaatemaailma sopii täydellisesti vaihteleviin tilanteisiin – ikimuistoiset juhlat ja jokapäiväinen arki saa hetkessä uutta potkua!

Trendikäs Krüger Dirndl tuo tyyliä juhlaan ja vapaa-aikaan!

Miesten juhlatyylin kruunaavia shortsimallisia Krüger Dirndl -nahkahousuja löytyy sekä näyttävillä henkseleillä että ilman. Housujen nahkapinnat on täydennetty koristeellisilla ompeleilla ja kuviollisilla kirjailuilla. Napein viimeistellyt lahkeiden reunat ja värikkäin saumoin reunustetut taskut luovat tyyliin viimeisen päälle tyylikästä lookia! Juhlakokonaisuuden saa viimeisteltyä nahkahousujen yhteyteen puettavalla ruudullisella kauluspaidalla, polviin asti ulottuvilla sukilla sekä ruskeilla korkeavartisilla maihareilla. Komea tikkiompelein ja pystykauluksin varustettu harmaa takki punaisilla saumoilla ja napeilla täydennettynä sopii asuun erinomaisesti. Vielä hattu päähän kokonaisuutta kruunaamaan ja miesten täydellinen Oktoberfest-look on valmis! Naisten kauniita nahkahousuja löytyy lyhyessä shortsimallissa ja kukkaompelein koristeltuna. Nahkahousujen kokonaisuuteen sopii erinomaisesti kapea, hyvin istuva pitsikoristeinen toppi. Upea kokonaisuus täydentyy koristeiden kanssa sämaa sävyä olevilla korkokengillä sekä huulipunalla!

Krüger Dirndl -merkin Oktoberfest-mekot ovat kapealla yläosalla sekä lyhyellä ja muhkealla hameosalla täydennettyjä ihanuuksia. Koristeellista yläosaa piristää neliskulmainen kaula-aukko ja kauniin väriset, vyötäröä korostavat kiristysnauhat. Hihattoman, koristeellisilla olkaimilla täydennetyn mekon alle istuu täydellisesti valkoinen pitsitoppi ja jalkoihin sujahtavat samassa värimaailmassa leikittelevät korkokengät. Ompeleiden pitsireunukset, kiiltävät yksityiskohtaiset koristeet ja vyötäröä koristavat rusetit tuovat naisellista leikkisyyttä juhlafiilikseen!

Tutustu myös