Mallisto

Suositut filtterit
688 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Skarppia klassisuutta modernilla otteella. Sitä on Ruotsin lahja J.LINDEBERG muotimaailmalle. Vaatteiden, asusteiden ja kenkien mestarillinen räätälöinti ja viimeistely ovat ansainneet merkille paikan Pohjoismaiden kansainvälisesti lupaavimpien ja kiinnostavimpien muotimerkkien joukossa. J.LINDEBERG suunnittelee vaatteita laatua, helppoa yhdisteltävyyttä ja eleganttia loppuvaikutelmaa arvostaville miehille ja naisille.

J.LINDEBERG sai alkunsa Tukholmassa vuonna 1996 Johan Lindebergin perustamana. Kahdessa vuosikymmenessä merkki on kasvanut kansainväliseksi menestystarinaksi, jonka mallisto pääsi kaikkien aikojen ensimmäisenä ruotsalaismerkkinä Milanon arvostetuille muotiviikoille. J.LINDEBERG -mallistossa ilahduttavat ylellisen tyylin lisäksi myös ylellinen käyttömukavuus. Laadukkaat materiaalit ja erinomainen istuvuus takaavat sen, että kohta et muuta merkkiä vaatekaappiisi haluakaan!

J.LINDEBERG: Takuuvarmaa skandinaavista tyyliä raikkailla sporttimausteilla

Tuntuuko sinusta yhä ajoittain siltä, että vaatekaapista ei meinaa löytyä mitään kivaa puettavaa? Satsaamalla laatuun ja ajattomiin malleihin varmistat, että vaatekaapistasi löytyy aina helposti yhdisteltäviä työpukeutumisen ja vapaa-ajan tyylin kulmakiviä. Esimerkiksi hyvin istuvat, aikuiseen tyyliin sopivat kangashousut ovat viimeistään nyt se hankinta, joka kannattaa tehdä iänikuisten pillifarkkujen rinnalle. J.LINDEBERG tarjoaa upean valikoiman kangashousuja klassisesta mustasta ja valkoisesta laivastonsiniseen. Kun alaosa on huoliteltu ja tarkkaan mietitty, voi siihen yhdistää miltei mitä vain: rennosta t-paidasta tyylikkääseen paitapuseroon. Jos liika jäykkyys huolettaa, rentouta kokonaisuutta trendikkäillä tennareilla. Naiset lisäävät olalleen vielä trendikkään pikkulaukun ja kiepauttavat kaulalleen ohuen huivin.

Myös sporttiset elementit ovat osa J.LINDEBERG -merkin estetiikkaa. Virtaviivaisen linjakkaat verryttelytakit ja ultratyylikkäät pikeepaidat ovat sekä miesten että naisten malliston katseenkiinnittäjiä. Naiset voivat yhdistää pikeepaidan esimerkiksi tenniskentiltä tuttuun vekkihameeseen ja superajankohtaiseen bomber-takkiin. Miesten pikeepaidan kaverina toimivat kangashousut tai lämpimillä säillä rennon tyylikkäät, sporttiset shortsit. J.LINDEBERG tarjoaa avaimet tämän hetken kiinnostavimpaan tyyliin, ethän jätä niitä käyttämättä!

Tutustu myös