Mallisto

111 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos hillityn tyylikäs pohjoismainen estetiikka viehättää, Kronstadt on tutustumisen arvoinen brändi. Tanskalainen vaatemerkki nojaa suunnittelussaan klassisiin linjoihin, neutraaleihin väreihin ja siistiin yleisilmeeseen. Vaatteet eivät silti anna ilotonta tai jäykkää vaikutelmaa – päinvastoin. Tanskalaisbrändin miesten vaatteet ovat juuri sopivan trendikkäitä ja rentoja mutta silti ajattomia. Kronstadtin vaatteita voisikin luonnehtia klassikoiksi jo syntyessään.

Kronstadt – tunne uudet tuulet

Kronstadtin historia on mielenkiintoinen. Kronstadt aloitti underground-henkisillä printtipaidoilla vuonna 1999, mutta loi nahkansa 2000-luvun loppupuolella. Tuloksena oli hillitty, nuorekas ja moderni vaatetyyli, joka sopii erinomaisesti eleganttiutta ja trendikkyyttä vaaliville miehille. T-paidat kuuluvat tietenkin edelleen muotimerkin valikoimiin, tosin rauhallisempina versioina. Niiden ohella mallistoissa on runsaasti mukavia neuleita, kauluspaitoja ja kangashousuja. Mallistot luottavat pitkälti perinteisiin miehekkäisiin väreihin, kuten kauniisiin harmaisiin ja merellisiin sinisen sävyihin. Brändi ei ole silti täysin hukannut särmikkyyttään, mutta se on vain jalostunut uuteen muotoon. Monet asuista olisikin helppo kuvitella vaikkapa ylelliselle purjehdusretkelle tai romanttiselle iltakävelylle rantabulevardilla, mutta aivan yhtä hyvin niissä voisi näyttäytyä esimerkiksi urbaaneissa kaupunginosabileissä.

Kronstadt miellyttää sulavalla tyylikkyydellään ja mukavuudellaan

Onko toiveissasi sekä kiireettömään vapaa-aikaan että vaativaan työpäivään sopiva vaatetus? Kronstadtin vaatteet on suunniteltu käytännöllisistä lähtökohdista juuri pohjoismaiseen elämänmenoon sopiviksi. Mukavat materiaalit ja täsmälliset leikkaukset takaavat, että brändin vaatteista voi helposti tulla uusi suosikkisi. Jos pidät rauhallisista kuoseista, brändin selkeät ruutu- ja hillityt raitapaidat solahtavat helposti osaksi jo olemassa olevaa vaatevalikoimaasi. Vähäeleisiä designeja on näppärää yhdistellä osaksi tyylikkäitä asuja. Esimerkiksi vaalea kalanruotokuvioitu neule ja harmaat kangashousut on hienostunut asukokonaisuus, jossa pienet yksityiskohdat nousevat tärkeään osaan. Tanskalaisbrändin vaatteet ovatkin huippuunsa hiottujen detaljien juhlaa. Kun kaipaat monipuolista, mukavaa ja ajatonta miesten muotia, Kronstadt on etsimäsi brändi.

Tutustu myös