Katalogi

Suositut filtterit
332 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Viitta, huivi vai pipo – samantekevää. Nämä trendiasusteet kohentavat lookisi hetkessä ja antavat sille silauksen ”sitä jotakin”. Lisäksi ne pitävät sinut lämpimänä ja ovat siksi viileinä päivinä ehdottoman must. Vuodesta 1880 lähtien Fraas on pystynyt luomaan ne uudelleen ja uudenlaisina. Perinteikäs merkki satsaa yksilölliseen tyyliin ja klassisiin malleihin kadottamatta kuitenkaan idearikkauttaan.

Esittelemme sinulle nyt ihastuttavimmat Fraas-asusteet.

Suosikkimme Fraas-asusteiden joukosta

#kaulaliinat ja huivit: Fraas yhdistetään edelleen elegentteihin kaulaliinoihin ja hienostuneisiin huiveihin – eikä ihme, sillä ennen kaikkea merkkiä arvostetaan perinteikkäästä laadustaan. Fraas käyttää tuotannossaan ainoastaan hienoimpia materiaaleja, niistä tärkeimpinä puuvilla, keritty villa, viskoosi ja kašmir. Kun nämä yhdistetään perinteiseen ruutukuvioon, kausittaisiin kukkakuoseihin tai muihin pelkistetympiin vaihtoehtoihin ja kahden värin optiikkaan, on suosio selitetty.

#ponchot: Poncho on viileinä päivinä uskomattoman käytännöllinen asu. Pään yli heitetty kangas laskeutuu kuin hentoinen takki ympärillesi ja loihtii upean siluetin. Pue ponchon alle väriltään yhteensopiva poolokaulusneule ja yhdistä kokonaisuuteen skinny-farkut sekä vankat saapikkaat, ja trendikäs look on valmis.

#myssyt: Fraas-mallistosta löytyy valikoima kauniita neulemyssyjä. Beanie-tyylisen pipon voi helposti yhdistää ajankohtaisten trendiasujen kanssa. Kauniita värejä ovat erityisesti harmaa ja musta; välikautena yhdessä nahkatakin tai viitan kanssa ne antavat asukokonaisuudellesi viimeistellyn silauksen.

#viitat: Viitta on kuin suuri huivi, jonka voit kietoa hartioidesi ympärille. Jos yhdistät siihen vyön, saat loihdittua upean pyöreät muodot, ja vapaasti hulmutessaan se taas peittää pari liikakiloa. Pehmeät materiaalit lämmittävät ja sopivat siksi erinomaisesti viileisiin aikoihin. Pue viitan kanssa boyfriend-farkut, joista käärit lahkeet ylös, sekä chelsea-bootsit ja pelkistetty pitkähihainen paita.

Yhdistele ja sekoita