Suositut filtterit
58 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko ehdottomasti urbaani kapinallinen? Cayler & Sons voi hyvinkin olla suosikkibrändisi! Sen vaatteet ja asusteet poikkeavat totutuista kaavoista ja tuulettavat naisten ja miesten pukeutumista ihan miten tahtovat.

Cayler & Sons varmistaa rohkean naisen katutyylin. Voit yhdistellä sen nauhallisia nilkkureita tiukkoihin farkkuihin tai piukkoihin nahkahousuihin. Yläosaan asettuvat huoleton t-paita ja reilu nahkatakki, mutta tokihan trendikäs pilottitakkikin käy! Jos tahdot tehostusta eleettömään kaupunkityyliin, laita ajatuksia inspiroivalla ulkoasulla viritetty lippis päähän. Keveämpien kenkien tarpeet täyttyvät huolettomilla pistokkailla. Miesten hupparit ja colleget istuvat rentoihin reisitaskuhousuihin ja tietenkin hyvännäköisiin farkkuihin. Jos pidätkin eleettömästä tyylistä, pue brändin printtipaita simppelin välikausitakin alle. Asustatko myös hyvännäköisellä huivilla ja epätavallisilla koruilla?

Cayler & Sons tahtoo herättää huomiota

Brändin vaatteissa on runsaasti asennetta ilmoittavaa taidetta. Sekä feminiinisyys, että maskuliinisuus ovat vahvasti kuvioissa mukana. Pidätkö piirroksista vaatteissa? Printit ja kuvitukset ovat erittäin näyttävästi ja taidokkaasti toteutettuja. Niissä on tyylikkään näköisiä kirjaimia ja runsaasti silmiinpistäviä brodeerauksia. Vaatteiden arkailemattomilla kuoseilla keräät katseita kaupungilla! Erilaisten kankaiden ja kuosien yhdistelyillä on saatu aikaan vetävän näköisiä vaatteita miehille. Kenkien ketjut ja metalliset tehokeinot sopivat yhteen asusteiden efektien kanssa.

Kaipaatko naisen katuasuun coolia ilmettä ja täyteläistä värimaailmaa? Cayler & Sons nostaa voimakkaat värikontrastit esille myös kengistä ja asusteista. Värit erottuvat vahvoina ja hehkuvina miehekkään tummista pohjaväreistä. Hyödynnä myös kirjavien kuosien virkistävää värikylläisyyttä luovassa yhdistelyssä.

Oletko nainen, joka tahtoo asustaa näyttävästi? Heitä selkään huoleton reppu, josta ei dramatiikkaa puutu! Löydät brändin repuista arkailemattomia tehokeinoja. Tekstuurit ja somisteet sopivat yhteen persoonallisten asujen kanssa. Jos sinua kiinnostaa hiphop ja rennot rajat miesten pukeutumisessa, ota käyttöön Cayler & Sons! Se tekee tyylit omalla tavallaan!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista