208 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Henry Lee Norrisin perustaman Hunterin tunnetuin kumisaapas Original Green Wellington syntyi jo 1956 suojaamaan jalkoja Skotlannin haastavissa sää- ja maasto-olosuhteissa. Hunter-kumisaappaat ovat luottovalinta: ne ovat tunnettuja istuvuudestaan, mukavuudestaan, kestävyydestään ja luonnollisesti tunnistettavasta designistaan. Lisäksi quick-dry-nylonvuori ja tukevat, pitävät pohjat takaavat pitkäikäisen käyttömukavuuden.

Kukapa tietäisi paremmin miten saapastella sateessa tyylikkäästi kuin sateisen saaren sankarit, britit? Hetkonen, Hunterin perustaja olikin amerikkalainen – ei hätää, käytännöllinen all american -muoti ei ole lainkaan huono juttu – ja yritys perustettiin sateisuudestaan tunnettuun sumujen saareen Skotlantiin, joten näiden saappaiden salaisuutta menestykseen ei tarvitse pohtia kauaa.

Royal Hunter – approved by Queen Elizabeth II

Hunterin kumisaappaat edustavat hienostuneen klassista tyyliä, joten ei ole yllättävää, että myös itse kuningatar Elisabet toinen on antanut sille virallisen ja korkeimman tunnustuksen laadukkuudesta. Samaa Original-mallia ovat käyttäneet niin maailman ääriin matkanneet tutkimusmatkailijat kuin muoti-ikonitkin. Unohtumattomimpana Lady Diana Spencerin kihlakuva 1981. Hunter-kumisaappaat yllättävätkin monipuolisuudellaan: ne toimivat niin rennon kuin preppy-tyylin kanssa. Kokeile vaikka itse!

Hunterin kumisaappaat ovat oivalliset modernissa, urbaanissa lookissa pillifarkkujen kanssa. Yhdistä farkkuihin pitkä neuletakki ja farkku- tai nahkatakki. Lookki toimii niin naisilla että miehillä. Matalavartiset Chelsey-malliset kumisaappaat sopivat jopa aivan hyvin bisnespuvun kanssa työmatkalle, eikä tyylikkyys kärsi lainkaan. Kumisaappaat ovat täydelliset Pohjolan loskaan: Hunterin suunnittelemat pitkät sukat tuova lisälämpöä.

Kumisaappaat eivät vaadi vesisadetta tai puutarhatöitä kaverikseen – ne ovat parhaat festarikengät, satoi tai paistoi, jotka yhdistyvät mekkoon ja parkaan tai retroon, utilitääriseen haalariin tai naisellisiin printtishortseihin röyhelöillä tai rentoihin farkkushortseihin – ihan mihin tahansa festari-lookiin! Ja mikä parasta, voit täydentää festarityylisi tai muuten kesäisen piknik-pyöräily-retki-tyylisi Hunterin upealla sadeviitalla ja vedenkestävällä selkärepulla.

Yhdistele ja sekoita

Kumpparit ja säänpitävät vaatteet kostealle ja kolealle säälle

Hunter on kumisaappaiden kuningas

Hunter on synonyymi ajanmukaisen trendikkäille, tukeville kumppareille, joita näkee kesäisin rock-festareilla ja sateisina päivinä kaupungin kaduilla.Alunperin Hunterin kumisaappat olivat käytössä Skotlannin rosoisessa maastossa uhmaamassa äärimmäisiä sääolosuhteita.

Merkin valikoima on sittemmin laajentunut, ja nykyään normikumpparien ohella tarjolla on toiminnallisia, mutta trendikkäitä saappaita syötävän herkullisissa väreissä ja designeissa. Oranssit, pinkit ja hopeanväriset kumisaappaat ovat piristävä valinta Suomen tihkusateeseen ja loskaan. Testaa myös lyhytvartisia chelsea-buutsin mallisia kumppareita tai korkokumppareita tyylikästä sadelookia etsivälle. Leikkisän ulkonäön ohella Hunter-kumpparit erottuvat joukosta niiden kestävyyden ja monikäyttöisyyden vuoksi. Kuitenkin vanha klassikko, merkin vihreät korkeavartiset saappaat, ovat edelleen kokoelman suosituin malli.

Saappaiden lisäksi Hunter valmistaa myös muita sateenpitäviä vaatteita ja asusteita. Unelmanpehmeät saappaaseen sopivat lämpösukat pitävät varpaat lämpiminä myös loskakeleillä ja vedenpitävät kännykkäpussit ja reput pitävät tärkeätkin asusteet kosteuden ulottumattomissa. Täydennä sadepäivän asu trendikkäällä sadeviitalla tai -takilla.