Mallisto

Suositut filtterit
341 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Taiteesta, musiikista ja katumuodista inspiraatiota hakeva Bianco seuraa herkeämättä kenkämuodin kuumimpia trendejä. Skandinaavisella viileydellä se luo suuntauksista omat designinsa, joista jokainen raikkaasta minimalismista nauttiva innostuu. Biancon selkeä ja tyylipuhdas muotoilu on kaikessa yksinkertaisuudessaan näyttävä, kuin tehty täydentämään omaa tyyliäsi kevyen elegantisti.

Bianco tekee ryhdikästä kenkämuotia laatumateriaaleista

Bianco luo kenkiä intohimoisesti antamalla nuorten suunnittelijoidensa toteuttaa kekseliäitä versioitaan viimeisimmistä muotivillityksistä. Näitä käsityötaidon ammattilaisia ei hypetys haittaa, päinvastoin. Haute Couturen ylilyönnit kesyyntyvät heidän käsissään tyylikkäiksi innovaatioiksi, ketteriksi ja siisteiksi käyttökengiksi vailla minkäänlaista epämukavuutta. Bianco näyttää, ettei funktionaalisuuden tarvitse kurittaa itseilmaisua. Radikaali voi olla mukavuuden rajoissakin.

Bianco tarjoaa upeaa kenkädesignia joka tarpeeseen

Biancon loaferit ovat kiireisen arkiaamun helpoin valinta. Ne imartelevat sekä töihin sopivaa smart casual -pukeutumista että astetta rennompaa farkku-bleiseri-asua. Nahkaisilla avokkailla ja nauhakengillä luot yläluokkaisen preppy-tyylin yhdessä kevyen, tyköistuvan neuleen ja kangashousujen tai kellohameen kanssa. Mokkapintaiset cowboynilkkurit ja suoralahkeiset farkut luovat hauskan länkkärityylin pidentäen jalkojasi kuin spagettiwestern aamunkoitossa taistelevien miesten varjoja. Muutat lookin aseista riisuvan rennoksi vaihtamalla ylle rönsyilevän maksimekon.

Bianco-kenkien detaljit piristävät kenkien ilmettä ja antavat niille vakuuttavaa särmää. Metallinhohtoinen kärki korostaa kenkien siluettia varsinkin tummissa pistokkaissa. Soljin koristelluissa nahkanilkkureissa kopistelet yhtä määrätietoisena työpaikan pitkillä käytävillä iltapäivän palaveriin kuin kaupungin katuja valmiina elämäsi parhaaseen iltaan. Yhteen sointuvalla vyöllä ja saman metallin sävyisillä koruilla lisäät hiukan ekstra-asennetta valmiiksi uhmakkaaseen tyyliisi. Korollisissa Bianco-kengissä jalkaa tukeva muoto pitää askeleen varmana ja vakaana. Jalokivikoristeilla saat juhla-asuun tarvittavaa draamaa ja bileissä bling bling on huipussaan upeissa stilettikorkkareissa.

Yhdistele ja sekoita