210 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko urheilua säännöllisesti harrastava, vai kuntoilua säännöllisesti miettivä henkilö? Salille tai lenkille pitäisi lähteä, mutta se viimeinen liikkeelle saava motivaattori on kateissa? Ei hätää, sillä nyt motivaattori on löytynyt: Even&Odd active -urheiluvaatteet! Tämä urheiluvaatemerkki on hyvä esimerkki siitä, että myös kuntoillessa saa, ja täytyykin näyttää hyvältä! Kynnys kuntosalille, jumppaan tai juoksulenkille lähtemiseen laskee huomattavasti, kun tietää että treenikassissa odottaa mieluisia ja hyvännäköisiä vaatteita. Ehdottoman tärkeää on siis valita vaatteita, jotka kestävät kulutusta, liikkumista - ja tietysti myös katseita.

Urheiluvaatteilta vaaditaan kestävyyttä, sillä materiaaleja koetellaan myös kuntosalin ulkopuolella. Aktiivisesti monta kertaa viikossa liikkuvat saavat olla pesemässä treenivaatteitaan vähän väliä, joten vaatekaapissa on hyvä olla varalla ainakin toinen liikkumiseen sopiva asukokonaisuus. Even&Odd active -mallisto on loistava vaihtoehto uusien urheiluvaatteiden hankintaan tai vanhan treenivaatekokoelman täydentämiseen. Näistä laadukkaista vaatemallistoista löydät laatua, tyylikkyyttä ja sporttisuutta - kaikki saman merkin alta.

Even&Odd active - urheiluvaatteet liikuttavat sinua tyylillä

Tyylikkäät Even&Odd activen printtipaidat inspiroivat myös arjen askareissa ja istuvat erinomaisesti farkkutyyliin. Yhdistä t-paita farkkuihin ja värikkäisiin tennareihin - sporttisen viileä look takaa ihailevat katseet! Villit, graafisesti kuvioidut leggingsit ovat nykyään kiinteä osa urheilusta inspiraationsa saanutta katumuotia - yhdistä ne rohkeasti huppariin tai ylisuureen neuleeseen!

Merkin valikoimasta löydät kaiken tarvittavan sisäurheiluun ja juoksulenkeille, kaikkiin vaadittaviin olosuhteisiin. Yksi tärkeä osa liikkumista on pitävät ja kehon liikkeitä tukevat urheiluliivit. Even&Odd active -mallisto sisältää useita eri liivivaihtoehtoja, joita on saatavilla pirteän kirkkaissa väreissä. Vaatteiden värit ovat fantastisen freesejä, mutta myös kuoseissa löytyy vaihtelevia kuvioita. Näissä vaatteissa löytyy se kateissa ollut motivaatiokin urheilun ja kuntoilun pariin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista