Mallisto

Suositut filtterit
1 202 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Voit aina aamulla pukea päällesi Cream-tyylin

Omaleimaisen boho-vibansa ansiosta tanskalainen Cream-brändi korostaa tuotteissaan naisellista muotoilua ja tarjoaa ainutlaatuisen, trendikkään tunnusomaisen lookin naisille, jotka rakastavat boheemia ylellisyyttä skandinaavisella tyylillä. Cream brändi luotiin vuonna 2004, josta saakka jokainen mallisto on ollut täynnä yksityiskohtia ja ihastuttavia yksityiskohtia, jotka antavat sinun pukeutua vaatteisiin, jotka korostavat parhaita puoliasi.

Etsitpä sitten vartaloasi mukailevia täydellisen istuvia farkkuja, jotka voi yhdistää niin boheemiin fanellipaitaan kuin kasuaalimpaankin yläosaan, Creamin mallisto on sinulle oikea paikka. Näitä tuotteita on jokaisen helppo käyttää ja rakastaa.

Kun ostat vaatteita brändin mallistosta, saat vaatekaapin täyteen suosikkeja, joita käytät kerta toisensa jälkeen. Näillä vaatteilla suojaudut tulevaa vaatekriisiä vastaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja inspiroidu eri tyyleistä. Creamille on ominaista neutraalit mutta tyylikkäät leikkaukset ja värit, jotka sopivat joka tilanteeseen ja jotka saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi. Et siis koskaan mene pieleen, kun laajennat vaatekaappiasi uusilla merkin vaatteilla.

Inspiroidu täydellisten farkkujen maailmassa

Brändin farkkuja löytyy kolmessa eri mallissa: Shape Fit, Coco Fit ja Baiily Fit. Cream Shape Fit farkkuja valmistetaan normaalivyötäröisistä aina korkeavyötäröiseen saakka. Lantion kohdalta farkkujen istuvuus on napakka, joka antaa pepullesi kohottavan vaikutelman. Shape Fit farkkujen kangas myös joustaa sopivasti, joten ne eivät ahdista ja purista.

Coco Fit -mallia valmistetaan normaalivyötäröisinä ja leikkaukseltaan ne muistuttavat normaaleja farkkuja, jotka istuvat useimpien jalkaan oikein hyvin. Baiily Fit -farkut puolestaan ovat matalavyötäröisiä, mutta istuvat kuitenkin löysemmin lantiolla. Baiilyt sopivatkin rennompaa lookia etsiville laadukkaan muodin ystäville.

Anna meidän heräättää muoti-innostuksesi kauniilla Cream housuilla, joita löydät eri malleissa, painatuksissa ja väreissä. Housuvalikoimastamme löydät farkkujen lisäksi löysät housut, tiukat housut, rennot housut, legginsit ja monet muut, joissa kaikissa on naisellisten yksityiskohtien ja skandinaavisen boheemin ylellisyyden tunnusmerkkejä. Tee löytöjä nopeasti ja helposti, ja saat juuri ne housut, joita kaipaat arkeesi. Tutustu ja hemmottele itseäsi ja vaatekaappiasi kauniilla ja mukavilla housuilla.

Ihastu moniin kauniisiin ja naisellisiin Cream-tuotteisiin

Creamin neuletakit, -liivit ja -neuleet on suunniteltu kauniilla yksityiskohdilla. Niitä on saatavilla monissa kauniissa muodoissa ja väreissä. Brändille on tärkeintä, että tunnet olosi mukavaksi vaatteissasi. Creamin neuleet tuntuvat pehmeältä ja rakastavalta halaukselta. Sen ihanan tunteen lisäksi, jonka ne antavat sinulle, mallit sopivat myös täydellisesti viileisiin päiviin, ja ne voidaan helposti stailata naisellisen puseron kanssa ja yhdessä suorien housujen tai farkkujen kanssa.

Löydä brändin t-paita tai toppi, joista kaikista on saatavilla ihania kuoseja ja kauniita malleja, jotka huokuvat skandinaavista boheemia ylellisyyttä. Klassisia malleja, tyylikkäitä painatuksia sekä naisellisia ja romanttisia yksityiskohtia. Creamilla on laaja valikoima sekä toppeja että t-paitoja, ja varmasti myös sinulle sopivia.

Tarvitsitpa mitä tahansa, minne tahansa oletkin menossa ja minkälaista ilmettä tahansa tavoitteletkin, löydät meiltä varmasti malleja, jotka sopivat juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Astu sisään upeaan verkkokauppaamme ja inspiroidu.