Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
894 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalainen naisten vaatemerkki Cream on siro, naisellinen ja aavistuksen boheemi. Siinä kohtaa yksityiskohtien runsaus, herkät materiaalit ja tyylikäs design. Cream on myös hurmaavan monipuolinen: valikoimasta löytyy niin farkkuja kuin kevyitä, eksoottisia tunikoitakin!

Cream tuo urbaaniin naistenmuotiin ripauksen boheemiutta ja runsain määrin luksusta. Hienostuneet materiaalit kielivät laadusta, värimaailma on herkkä ja leikkaukset huoliteltuja. Cream on edukseen myös monenlaisissa tilanteissa. Arkea se sulostuttaa kauniin yksityiskohdin koristelluilla housuilla ja herkillä topeilla. Näyttävyyttä muutoin minimalistiseen asuun taas on helppo luoda Creamin komein viitoin tai neuletakein. Mallistosta löytyy myös kauniita mekkoja ja hameita ? juhlaan ja arkeen.

Cream on viehättävän naisellisen tyylin edelläkävijä

Cream on mielenkiintoinen yhdistelmä herkkää naisellisuutta ja urbaania muotia. Herkempää puolta edustavat pitsikoristellut yläosat ja naisellisen runsaat, kauniisti laskeutuvat neuletakit. Ne luovat muutoin selkeään asuun pehmeyttä. Urbaanimpaa linjaa edustavat puolestaan merkin haaremihousuista muotokielensä lainanneet näyttävät kangashousut ja napein ja saumoin viimeistellyt slim fit -farkut.

Merkki vie myös boheemin tyylin saloihin. Sen valikoimissa on boheemin tyylin kulmakiviä: liukuvärjäyksiä, ohuita, eksoottisille maille ajatukset vieviä tunikoita nyöreineen sekä pitkiä ja runsaita maksihameita. Kokoa niistä boheemisti chic asukokonaisuus tai yhdistele niitä selkeälinjaisiin elementteihin jännittäviä kontrasteja luoden!

Kesäisen huolettomaan pukeutumiseen sopivat myös rennon naiselliset hameet ja ilmavat topit. Cream taitaa myös herkkien iltapukujen loihtimisen. Kauniit, naiselliset ja juhlavat iltapuvut ovat elegantteja niin muotoilultaan, leikkauksiltaan kuin värimaailmaltaankin!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua