Mallisto

Suositut filtterit
84 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Selkeä ja persoonallinen stailaus edustaa arkipukeutumisen aatelia. Laatutietoinen tyylittelijä valitseekin vaatekaappiinsa tärppejä, joista löytyy sekä ajattomia linjoja että ripaus omalaatuista särmää. AG Jeans räätälöi denim-tyylin ykkösvalinnat osaksi luottoasuasi!

AG Jeans tunnetaan huolettoman ja freesin muodin osaajana. Valmistaja luotsaa autenttista ja ehdottoman tarkkaa tyylikkyyttä. Arkipäivien signature-tyylisi saa priimalaatuisen päivityksen tämän merkin käsittelyssä. Mallistoista löydätkin modernin huolettomia valintoja, jotka ovat parhaimmillaan skarpin tyyliasenteen seuralaisina!

AG Jeans – hienostuneen denim-tyylin ytimessä

Kun etsit vaivattomia tyylitärppejä rentoon asukoodiin, tämä merkki tarjoaa takuutyyliä tarjottimella! AG Jeans on nimetty denim-muodin ilmiömäisen gurun Adriano Goldschmiedin alkukirjaimien mukaan. Mestarillinen tyylitaju ja veistoksellinen design näkyvätkin mallistojen pienimmissäkin yksityiskohdissa. Huolellisuus ilmenee niin laadukkaiden ja kestävien materiaalien valinnassa kuin tarkassa räätälöintityössä. Skarppi repertuaari kattaa täsmävalinnat niin minimalistiseen lookiin kuin katumuodista inspiroituvaan tyylittelyyn.

Farkkutyylin ravistelijana tunnettu AG Jeans edustaa lookia, jonka palaset on helppo yhdistellä suosikkivaatteisiin. Simppelin vakuuttava keino päivittää garderobi on varustaa se hyvin istuvilla farkuilla. Katumuodin klassikkovaate toimii parhaiten osana omintakeista stailaustasi. Kun haluat astetta huolitellumman asukokonaisuuden, yhdistä denim-housuihin esimerkiksi ryhdikäs jakku tai trenssi, ja sujauta jalkaan siistit avokkaat tai nauhalliset herrainkengät. Ja kun tiedossa on rentoilua, luota virtaviivaisten tennareiden, pehmeiden neuleiden ja särmikkään takkivalikoiman voimaan. Leveälahkeisten flare-farkkujen tyylikäs avec on skarppi yläosa, kun taas siluettimaiset skinny-farkut mätsäävät väljän puseron kanssa. Bootcut-farkut toimivat puolestaan tyylin rock-henkisenä jujuna, etenkin jos yhdistät ne näyttäviin jalkineisiin. Nilkkapituiset sekä suoralahkeiset housut ovat taas takuuvalinta lookiin, jonka haluat sujahtavan niin kaupunkipäiviin kuin lomailuun. Harkitut detaljit ja omalaatuinen väripaletti tekevät asusta persoonallisen. Erilaiset pesut ja kulutukset tuovat farkkutietoisen tyyliin särmikkyyttä, jota annostelet myös raikkaiden väriyhdistelmien avulla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua