Suositut filtterit
15 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Cameo Collective luo ryhdikästä ja kiinnostavaa huippumuotia. Premium-merkin kaunis design saattaa olla juuri se ikimuistoinen yksityiskohta, joka saa muut muistamaan uniikin tyylisi. Brändin design on ylellisen hienostunut, terävä ja graafinen samalla kun se onnistuu olemaan naisellinen. Designer-muotia edustava Cameo Collective erottuu omintakeisella tyylillään, joka on helposti tunnistettavissa.

Cameo Collective luo upeaa luksusmuotia

Cameo Collective luo kokeellista luksusmuotia, jossa jännittävät yksitykohdat ja muodot kohtaavat rohkean suunnittelun. Luksusbrändi on suhteellisen nuori omatakseen näinkin tunnistettavan tyylin. Se perustettiin 2010. Cameo Collective -estetiikka on vahva ja ilmeikäs. Se on tulevaisuuden designia, joka istuu modernin, vahvan naisen tyyliin, joka haluaa pukeutua upeisiin luomuksiin, jotka jättävät jälkensä rohkealla ja näyttävällä siluetillaan. Kauniit printtikuviot tuovat kulmikkaaseen tyyliin naisellisen twistin. Merkki luo jopa yksitoista kapselikokoelmaa vuodessa, joista jokainen kantaa omaa tulkintaansa keskeisestä teemasta. Innovatiiviset ja kokeelliset vaatteet ovat huippunäyttäviä, mutta samaan aikaan ne ovat kuitenkin helposti yhdisteltävissä toisiinsa, vaikka merkin tyyli onkin hyvin uniikki ja omaperäinen.

Cameo Collective on globaali menestys

Cameo Collective on luonnollisesti löytänyt lojaalin fanikuntansa upeista ja itsevarmoista naisista, jotka haluavat jättää jälkensä muodin historiaan. Merkin vaatteita on nähty muun muassa monen Hollywood-kaunottaren yllä. Esimerkiksi nokkelasta ja kujeilevasta retrohenkisestä tyylistään tunnettu Solange Knowles, tyrmäävistä ja virheettömistä lookeistan tunnettu Jennifer Lopez, klassisen tyylikäs Emma Roberts sekä sosiaalisen median it-girlit Kylie Jenner ja Gigi Hadid on nähty merkin vaatteissa. Luo oma Cameo Collective tyylisi upeasta mekosta tai modernista haalarista, joka voimauttaa ja inspiroi niin sinua kuin vierestä katsojiakin. Erikoisesti leikatut kauluspaidat, puserot ja topit voi yhdistää kauniisti liehuviin ja jalkoja pidentäviin housuihin ja huippukorkeisiin avokkaisiin tai sandaaleihin. Kaunis takki tuo tavanomaiseen denimtyyliin uuden ilmeen, joka muistetaan!

Tutustu myös