Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Mallisto
Sisävuori
39 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Harrier-tennareillaan tunnetuksi tullut Gola on kulttimerkki – ja must muillekin kuin tennarifaneille. Mallistossa on nimittäin kenkien ohella muitakin tutustumisen arvoisia tuotteita, joista kerromme nyt lisää.

Vaikka yritys on perustettu jo vuonna 1905, ei se silti ole juuttunut aikansa eläneisiin perinteisiin. Golan laukut, kengät ja asut etenivät nopeasti rakastetuiksi hittituotteiksi niin urheiluväen keskuudessa kuin muotipiireissä. Mekin olemme löytäneet Gola-mallistosta omat suosikkimme.

Gola-hittituotteiden top 3

#1 reput ja laukut: Kukapa ei tuntisi kangasreppua, jossa on nahkaremmit ja etutasku? Gola yhdistää repuissaan voimakkaat värit ja konjakinvärisen nahan, mikä tekee niistä tunnistettavat. Klassisesti leikattuja reppuja, joissa on vain yksi etutasku, löytyy myös näyttävillä yksityiskohdilla ja kuvioituina. Eikä hätää, myös musta väri on suosiossa – etenkin olkalaukkumallistossa. Laukut ovat suurin piirtein DIN A4 -kokoa ja useimmissa on logoprintti etupuolella.

#2 kengät: Golan retrotennareista on tätä nykyä tullut tennariväen klassikkomalli. On kuosi mikä tahansa, ne sopivat yhtä lailla farkkujen kuin hameen tai eleganttien kangashousujen kanssa. Emmekä nyt tarkoita vain legendaarista Harrieria, joka teki Golan kuuluisaksi, vaan myös muut trendimallit pystyvät siihen. Etenkin kahta väriä yhdistelevät kuosit sopivat uuteen kauteen ja tuottavat meille iloa yhä uudelleen.

#3 paidat: Sporttisia toppeja, klassisia t-paitoja, huppareita, svetareita... Gola-paidat tunnistaa printatusta logosta. Muutoin niitä voi luonnehtia lähinnä pelkistetyiksi, mikä tekee niistä sitäkin helpommin yhdisteltäviä.

Tutustu myös