Suositut filtterit
1 618 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Abercrombie & Fitch luo periamerikkalaista koko perheen muotia. Brändi tunnetaan sen laadukkaista arjen luottovaatteista, kuten huppareista, farkuista ja t-paidoista. Sporttisen rento ilme istuu pohjoismaiseen makuun.

Abercrombie & Fitch luo tyylikästä arkimuotia

Yhdysvaltalainen vapaa-ajan muodin jättiläinen luo perinteikästä jenkkimuotia koko perheen iloksi. Jenkkimuoti tunnetaan sen rentoudesta ja vahvasta yhteydestä urheilumuotiin. Tämä brändi ei ole poikkeus, sillä sen vapaa-ajan vaatteet muodostuvat erityisesti tyylikkäistä t-paidoista, huppareista ja collegevaatteista. Niissäkin vallitsevat rennon klassiset siluetit ja urheilumuodista tutut logot, numerot, tekstit ja sloganit. Merkki perustettiin jo 1800-luvun loppupuolella, joten se todella on perillä all american -muodin juurista. Merkki luottaa klassikkosiluetteihin, mutta kyllä se ymmärtää trendienkin päälle, ja ujuttaa niitä luomuksiinsa juuri niin paljon, että ilme pysyy raikkaan modernina ilman että merkin tunnistettava tyyli kärsisi. Valikoiman klassikkovaatteet palvelevat niin tyylistään tarkkaa koululaista, toimistolle kiirehtivää vanhempaa kuin muodista kiinnostunutta fashionistaa. Valikoimasta löytyy kaikki, mitä jokapäiväinen pukeutuminen vaatii aina asusteista vaatteisiin. Löydät koko perheelle jotain kivaa oli sesonki mikä tahansa.

Arjen klassikot koko perheelle

Abercrombie & Fitchin valikoimasta kannattaa bongata koko perheelle arjen klassikkovaatteet. Hupparit ovat koko perheen vaatteita, jotka toimivat niin rennossa farkkutyylissä kuin reippaassa treenityylissä. Collegevaatteet ovat vahvasti muodissa, ja ne voikin yhdistellä niin nuorison urbaaniin katumuotiin kuin vanhempienkin mukaviin vapaa-ajan tyyleihin. T-paidat ovat arjen klassikkoja, joista on helppo luoda trendikäs ilme niin farkkujen, chinojen kuin rennompienkin housujen kanssa. Miesten ja naisten asiatyylit saavat reippaan ilmeen brändin kauluspaidoista, puseroista ja kangashousuista. Niissä on sopivasti preppy-henkeä muodikkaaseen pukeutumiseen. Farkut ovat amerikkalaistyylin kulminoituma. Ne ovat mukavat, kestävät ja muodikkaat. Niiden rento ilme istuu vapaa-aikaan hupparin kaveriksi, mutta yhtä hyvin farkut tunnetaan niiden kyvystä muuntautua hienostuneempiinkin tyyleihin. Nappaa siis valikoimasta trendikkäät farkut. Koko perhe voi nauttia laadukkaista takeista joka sesonkina. Urheilulliset takit sopivat ulkona reippailuun siinä missä lasten ja nuorten koululookeihin. Lasten tyyleihin kannattaa bongata raikkaat reput ja muut asusteet tuomaan hauskoja yksityiskohtia. Tämän brändin klassikot eivät vanhene, joten voit olla varma sijoituksestasi.

Tutustu myös