517 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö konstailematonta mutta laadukasta miestenmuotia, jonka tuotannossa ei ole tehty kompromisseja sen enempää laadun, asenteen kuin ympäristönkään suhteen? Knowledge Cotton Apparelin luomupuuvillasta valmistetut miesten vaatteet huokuvat itsevarmuutta, rohkeutta, raikkautta ja hauskuutta. Tanskalaisen pitkän linjan muotisuosikin mallistot ovat inspiroituneet ennen kaikkea Kööpenhaminan katujen tyylitietoisesta ja taiteellisesta tunnelmasta.

Tanskalaismuodin kestosuosikki Knowledge Cotton Apparel on ollut innovatiivisen ja vastuullisen designin sanansaattaja jo vuodesta 1969. Miesten vaatteisiin ja asusteisiin keskittynyt brändi tunnetaan jatkuvasti uudistuvasta mutta ajattoman pelkistetystä ilmeestään sekä sitoutumisestaan sataprosenttisen, sertifioidun luomupuuvillan ja muiden kestävästi tuotettujen kankaiden käyttöön. Brändin filosofian mukaan muoti ei tarkoita vain hyvältä näyttämistä, vaan muodilla on valta myös osallistua maailman muuttamiseen kohti parempaa. Knowledge Cotton Apparelin mallistot tarjoavat tyylikästä skandinaavista arkimuotia, rentoa urheiluvaatetusta ja raikkaan rosoista katupukeutumista modernia ilmettä ja perinteistä laatua arvostaville miehille. Tiukkojen laatukriteeriensä ansiosta Knowledge Cotton Apparelin vaatteet tuntuvat miellyttävillä päällä ja ovat taatusti kestäviä niin eettisesti kuin laadullisestikin.

Knowledge Cotton Apparel – tanskalaista luomu-streetwearia urbaanille miehelle

Knowledge Cotton Apparelin design kumpuaa tanskalaisen katumuodin iloittelevasta luovuudesta, persoonallisten pukeutujien luomasta muodin mosaiikista sekä street artin kekseliäästä visuaalisesta ilmaisusta ja radikaalista asenteesta. Brändin linja on skandinaavisen puhdas ja selkeä muttei missään nimessä tylsä. Vaatteissa on käytetty jännittäviä leikkauksia, väriyhdistelmiä ja printtejä, ja brändin tavaramerkkiä, asenteikasta pöllöä, voi bongailla monista sen tuotteista. Ilmeikkään katutyylin luomiseksi yhdistä esimerkiksi pöllöprintein koristeltu paita napakoihin slim fit -farkkuihin, farkkurotsiin sekä tennareihin. Rentoon toimisto-lookiin sopivat puolestaan vaikkapa hyvin istuva tumma kauluspaita, klassiset beiget chino-housut sekä tummat nahkakengät.

Knowledge Cotton Apparel tekee maailmaa ja muotia paremmaksi vaate kerrallaan. Sen vaatteet ovat kunnianosoitus katukulttuurille, urheilun riemulle, elämän ihmeellisyydelle ja luonnon puhtaudelle.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista