Suositut filtterit
284 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Agent Provocateur – ylellisiä ja aistikkaita alusvaatteita

Agent Provocateur on vuonna 1994 SoHossa perustettu lontoolainen alusvaateyritys, jonka ensimmäinen liike sijaitsi Broadwick Streetillä. Yritys on kasvanut vuosien myötä suureen suosioon maailmalla. Alusvaatteissa yhdistyvät glamour, kauneus sekä absoluuttinen vapaus. Muodin helmenä runsas valikoima tarjoaa ylellisyyttä. Valikoima tarjoaa sinulle aistillista kauneutta.

Agent Provocateur ylittää rajoja myymällä rohkeita ja naisellisia alusvaatteita, jotka ovat aikaansa edellä. Voit tuoda olemukseesi uutta ilmettä ja itsevarmuutta pukeutumalla miellyttäviin ja hengittäviin alusvaatteisiin. Voit yhdistellä alusvaatteisiin ylellisen, pitsikuvioidun aamutakin.

Erilaiset kuosit ja rohkeat leikkaukset alusvaatteissa leikittelevät keskenään. Kiiltävät alusvaatteet ovat sensuelleja, ja voit yhdistellä silkkisen aamutakin läpikuultaviin tai pitsisiin alusvaatteisiin. Voit lisätä asusteeksi hurmaavan sukkanauhavyön. Tuotemerkin metodi on innovatiivinen suunnittelu vapautta ja nautintoa ajatellen.

Agent Provocateurin aistilliset alusvaatteetklikkauksen päässä

Maksimoi laadukkaat yöunet hohtavan kiiltävässä kaksiosaisessa pyjamassa. Tuotteiden materiaalit voivat saada sinut tuntemaan olosi viileäksi kuumina päivinä ja lämpimäksi viileinä päivinä.Tuotteet tarjoavat ainutlaatuista pitsiä korkealaatuisista materiaaleista. Vähäinenkin pitsin määrä alusvaatteissa antaa naisellisen silauksen. Jos olet vesipeto, voit pukea yllesi tyylikkään uima-asun, joka saa uinnin kulkemaan uudella lailla ja tuntemaan olosi itsevarmaksi.

Voit kääriytyä aamulla ensimmäisenä kauniisti koristeltuun, pitsiseen aamutakkiin. Voit solmia aamutakin pehmeän nyörin joko rusetille eteen tai taakse. Mikäs voisi olla sen ihanampi ajatus, kuin juoda lämpimänä aamulla aamukahvi parvekkeella nauttien ylellisen aamutakin tuomasta pehmeydestä ja lämmöstä.

Tuotteet sisältävät korkealaatuisia materiaaleja. Silkki on luonnonkuitu, joka saadaan silkkiäistoukkien koteloista. Löydät laadukkaasta valikoimasta äärimmäisen sileää silkkiä sisältäviä, pehmeitä ja hengittäviä aamutakkeja ja alusvaatteita. Polyamidi on laadukas, luja ja kevyt kuitu. Polyamidista valmistettu tylli tuo upean koristelun rintaliiveihin. Ominaisuuksiltaan se on helposti puhdistettava sekä hyvin kulutuskestoinen, ja voit löytää valikoimasta jopa 100-prosenttisesti polyamidia sisältävät pitsirintaliivit.

Luonnollisen pehmeitä ja kiiltäviä alusvaatteita

Näyttävyyttä vartalollesi löydät ylipolvensukista. Voit pukea ne sukkahousujen tapaan, mutta ylipolvensukat ovat paljon hengittävämpi ja vapaampi vaihtoehto. Säädettävien mallien etuna on mukava istuvuus ja huoleton paikallaan pysyvyys koko päivän ajan. Voit yhdistellä lyhyempiin ylipolvensukkiin mekon ja nahkaiset nilkkurit, pidempiin malleihin esimerkiksi tyylikkään vekkihameen. Nauti myös tuotteiden ihastuttavasta illuusiosta, solakoista sääristä.

Valikoimasta löydät tyrmääviä läpikuultavia alushousuja ja stringejä.Tyylikästä paljastavuutta ja hohtoa tuovat vartalolle muotoillut kultaiset korut. Löydät valikoimasta myös rohkeita ja uskaliaita vartalokoruja eri malleissa.

Kaikki alusvaatteet eivät kestä kovaa kuumuutta, joten huomioithan oikeanlaiset pesuohjeet. Satiinia luullaan usein kankaaksi, mutta se on kudontatekniikka. Satiiniin käytettyjä kuituja, kuten silkkiä, löydät hemaisevista alushousuista, jotka tyrmäävät kauneudellaan. Tilaaminen on helppoa ja näppärää, eikä sinun ei tarvitse matkustaa shoppailemaan tuotteita vaikkapa Pariisiin tai Milanoon, sillä shoppailumiljöö on edessäsi. Oh la la ma chérie, valikoimasta löydät rakkautta itsellesi tai läheisellesi.