Suositut filtterit
198 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Designers Remix

Kuuluisa tanskalainen muotitalo Designers Remix on niittänyt mainetta sekä Pohjoismaissa että ulkomailla minimalistisien, mutta leikkisien designien sekä kuuluisien kannattajien, kuten Rihannan, Kendall Jennerin ja Gigi Hadidin ansiosta. Itse Tanskan kruununprinsessa Mary ja lukemattomat muotibloggaajat kuten Pernille Teisbaek ja Celine Aagaard, ovat ottaneet Designers Remixin vaatekaappeihinsa. ”Kun Kendall [Jenner] pukeutui shearling-takkiimme, alkoi kunnon hullunmylly,” Charlotte Eskildsen kuvailee.


Charlotte Eskildsen, Designers Remixin perustaja ja luova johtaja, tapasi Zalandon Kööpenhaminan muotiviikoilla ja kertoi meille muun muassa uudesta mallistostaan, kestävästä kehityksestä ja uudesta muusastaan, Skam-näyttelijä Ruby Dagnallista. Uusi mallisto yhdistää vanhaa ja uutta sekä rikkoo maskuliinisuuden ja feminiinisyyden rajoja. Uusi kasaritwistillä höystetty naisellinen mallisto tulee oletettavasti näkymään tälläkin kaudella monien vaikuttajien päällä. Designers remix haluaa vaikuttaa trendien lisäksi myös tuotannon muutokseen. Merkki on ottanut ympäristön monella tapaan huomioon luodessaan uutta mallistoaan. Esimerkiksi osa polyesteristä on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Lue lisää yksityiskohtia Charlotte Eskildsenista, Ruby Dagnallista ja Designers Remixistä täältä.

Uusi ja raikas skandibrändi

Skandinaavisen muodin tuoreimpiin huippubrändeihin kuuluva Designers Remix muodostaa oman käsityksensä viileän tyylikkäästä, pohjoismaisesta naisesta. Charlotte Eskildsenin vähäeleisen hienostuneet mallistot hakevat inspiraatiota tanskalaisen muotoilun minimalistisesta traditiosta ja suunnittelijan omista elämänarvoista. Eskildsen luo vaatteita, joissa ekologiset laatumateriaalit yhdistyvät linjakkaisiin leikkauksiin ja muodostavat hillityn näyttäviä vaatekappaleita. Vaatteiden vähäeleisyys ei ole merkki vaatimattomuudesta vaan vaativuudesta niin tyylin kuin ympäristönkin suhteen. Näiden vaatteiden on tarkoitus pysyä osana vaatevalikoimaasi vuodesta toiseen.


Vuonna 2002 suunnittelija Charlotte Eskildsen ja hänen miehensä perustivat Designers Remixin. Siitä alkoi vaatemerkin nopea suosion kasvu, joka huipentui Designers Remixin palkitsemiseen vuoden brändiksi vuoden 2012 muotigaalassa Tanskassa. Brändin puhdaslinjaiset ja pehmeän naiselliset tyylit viehättävät kaikkia laatutietoisia muotiguruja ympäri maailman. Tanskalaisesta huonekalumuotoilusta tutut geometriset siluetit on sovitettu kankaan muotoon ja pehmennetty kulmista. Vaatteissa on silti riittävästi särmää säväyttämään rohkeimmankin kokeilijan mieltä. Materiaalien ennakkoluuloton yhdistäminen keskenään ja ennennäkemättömällä tavalla muodin eläviin klassikoihin kutkuttaa mieltä ja herättää huomiota kiireisemmänkin muodin metropolin käytävillä.

Designers Remix kestävään kauneuteen

Uraauurtavat, uudet suunnittelijat kiinnittävät entistä enemmän huomiota vaatteiden kestävyyteen ja ekologisuuteen, koska kertakäyttömuodin suosiminen on sekä ympäristölle haitallista että vaatteiden käyttäjille epäterveellistä. Vain laadukkailla vaatteilla voit luoda vaatevaraston, josta voi olla ylpeä. Tähän ideologiaan luottaa myös Charlotte Eskildsen, joka haluaa vaatteidensa pysyvän ajankohtaisina vielä pitkään niiden hankkimisen jälkeen. Tämä edellyttää riittävän klassisten värien ja mallien suosimista vaatteiden valmistuksessa. Designers Remix -mallistoissa klassikkovärit ovatkin pääosassa; kirkkaan valkoiset, syvät mustat, säyseät pastellinsävyt ja maanläheiset, intensiiviset värit ovat värittäneet malliston kauttaaltaan. Joukkoon mahtuu muutama kirkkaampikin väripiste lisäämään elävyyttä asukokonaisuuksiin. Suosikkivärien lisäksi vaatemallistoissa on edustettuina kaikki trendikkäimmät vaatekappaleet työ- ja vapaa-ajan pukeutumiseen. Kun kotelomekko on muodissa, Designers Remix luo siitä oman, muodissa pysyvän versionsa. Jos juhlapukeutumisessa ovat röyhelöt päässeet valloilleen, et malta olla pukeutumatta brändin juhlamekkoon silloinkaan, kun kukaan muu ei käytä röyhelöitä.