Mallisto

Suositut filtterit
481 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ecoalf kulkee vastuullisen vaatetuksen etulinjassa

Espanjalainen Ecoalf perustettiin vuonna 2009 ja sen päämääränä on tarjota huippulaatuista muotia ja vaatetusta kierrätetystä materiaaleista. Koko yrityksen perustavan tason visiona oli, ja on edelleen, lopettaa luonnonresurssien tuhlaaminen ja näyttää esimerkillä kuinka kierrätetystä materiaaleista valmistetaan vähintään samaa laatua kuin ei-kierrätetyistä materiaaleista.

Useamman vuoden tutkimus- ja kehitystyön, ensimmäisen kivijalkamyymälän ja ensimmäisten täysin kierrätetyistä materiaaleista valmistettujenhittituotteiden jälkeen brändi laajeni muualle Eurooppaan. Vuonna 2018 ensimmäisenä espanjalaisena muotiyrityksenä vaatemerkki sai myös B-CORP-sertifikaatin, joka kuvastaa yrityksen työtä sekä yhteiskunnallisissa, että ympäristöasioissa. Nykyisin Ecoalf on tunnettu luontoystävällinen brändi lähes joka puolella maailmaa.

Brändin valikoima huokuu ajankohtaista, mutta samalla ajatonta tyyliä. Se kuvastaakin hyvin vaatemerkin hieman muusta muotimaailmasta poikkeavaa ajatusmaailmaa, joka ei keskity yksittäisiin trendeihin ja jatkuvasti pakotettuihin uusiin mallistoihin, vaan laatuun, kestävyyteen ja vaatteiden ajattomampaan ulkoasuun. Hyvä design ei ole vanhaa tai uutta, vaan se kestää aikaa ja toimii siltana menneisyyden ja tulevaisuuden välillä.

Monipuolista arkivaatetusta kaikenikäisille

Ecoalfin tuotteissa vastuullisuus ja luonnonmukaisuus ovat toki ensisijaisen tärkeitä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita millään muotoa heikompaa laatua. Brändi tarjoaakin erittäin laadusta arkivaatetusta kaikenikäisille, innovatiivisin materiaalein valmistettuna.

Brändin mukavan laaja valikoima soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille, sukupuoleen katsomatta. Siistiksi pukeutumiseksi työpäivään ja vapaa-ajalle sopivat esimerkiksi merkin laadukkaat chinot ja erilaiset hameet. Arkiasustuksen tukipilarit, t-paidat ja topit, löytyvät luonnollisesti myös. Perinteisempien miesten ja naisten mallistojen lisäksi vaatemerkin monipuoliseen tarjontaan kuuluu myös erilaisia asusteita, kuten päähineitä ja lompakkoja.

Vaatemerkin ihastuttavan kattavasta valikoimasta löydät meillä Zalandolla myös erittäin paljon vaatteita lasten kokoluokissa. Vähintään 50-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistetut tennarit tai komeat collegepaidat löydät yhtä lailla pienemmille lapsille sopivana kuin aikuistenkin koossa. Jokaisen pienen kulkijan lempivaatteisiin kuuluvat pääosin luomumateriaaleista valmistetut verryttelyhousut sopivat hienosti jokaiseen arkipäivään, ja ulkoiluun voi päälle pukea vaikkapa brändin kevyesti vuoratun komean liivin.

Ecoalf puhuu suurella sydämellä kestävän kehityksen puolesta

Kestävä kehitys ja vastuullisuus on Ecoalfin tuotteissa ja toiminnassa kantava teema. Zalandolla tunnistat kestävän kehityksen vaatimukset täyttävin metodein valmistetut tuotteet vihreästä kestävä kehitys -merkistä, joka löytyy lähes jokaiselta brändin tuotteelta t-paidasta ulkotakkiin ja kengistä pipoihin.

Brändi on keskittynyt erityisesti uonnonmukaisissa valmistustavoissaan kierrätettyihin materiaaleihin, kuten merestä kerätystä muovista tehtyihin kankaisiin. Muun muassa vaatemerkin siistit ulkoliivit ovat valmistettu vähintään 70-prosenttisesti kierrätetystä polyesterista. Kierrätettyjen materiaalien käyttö vähentää luontoa kuormittavan jätteen määrää, sekä pidentää materiaalien käyttöikää. Energiaa säästävin valmistustavoin tehdyt laatuvaatteet auttavat myös pienentämään omaa hiilijalanjälkeäsi.

Ecoalfin laadukkaisiin tuotteisiin panostamalla voi luonnonmukaisuutta vaatteiltaan toivova käyttäjä olla osana brändin vastuullisuustavoitteita. Merkin tuotteilla on vieläpä erittäin helppo täyttää koko vaatekaappi alusvaatteista ulkoasusteisiin. Tämä onnistuu nyt myös erittäin helposti meillä Zalandolla, sillä voit tehdä vaatemerkin ostoksia mukavasti kotoa käsin, vaikka kotisohvan nurkassa loikoillen. Tervetuloa luonnonmukaisen muodin maailmaan.