Mallisto

Suositut filtterit
224 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Näyttävää italialaista muotia edustava Iceberg ei jätä ketään kylmäksi - kirjaimellisesti. Pidätkö sarjakuvista, graafisista kuvioista ja pop-kulttuurista? Entä herättävätkö vahvat väriyhdistelmät sisäisen taiteilijasi? Mikäli räväkät printit ja energiset väriyhdistelmät saavat sydämesi sykkimään, saatat hyvinkin löytää uudet statement-vaatteesi Icebergin mallistosta. Muotimerkki tarjoaa trendikkäitä vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille sekä miehille, jotka haluavat erottautua joukosta omalla modernilla tyylillään.

Iceberg on iloisesti erilainen

Iceberg leikkii väreillä ja leikkauksilla. T-paitojen, neuleiden ja collegepaitojen amerikkalaisesta pop-taiteesta inspiraationsa saaneet hauskat printit piristävät humoristisella otteellaan. Mikäpä olisikaan parempi tapa ilahduttaa vaikkapa työkavereita, kuin pukea supersankarilla tai sarjakuvan hahmolla varustettu paita seuraavaan palaveriin. Kengissä ja asusteissa toistuu merkin reipas tyyli: esimerkiksi hillitympiä yksivärisiä tennareita tai laukkuja on elävöitetty pienillä väripilkahduksilla tai isommilla näyttävillä väriblokeilla. Graafiset kuviot tuovat potkua myös taitavasti leikattuihin naisten hameisiin ja neulemekkoihin. Tästä on tylsyys kaukana. Jos siis kaipaat vaihtelua pukeutumiseen, älä jäädy, vaan ota rohkeasti mallia Icebergin hulluttelevasta tyylistä!

Italialaisen muodin villi visionääri

Icebergin taival alkoi laadukkaista neuleista jo vuonna 1974, kun merkin perustajat Giuliana Marchini Gerani ja miehensä Silvano Gerani aikoivat uudistaa talvivaatemuotia. He halusivat tuoda markkinoille lisää tyylikkyyttä ja trendikkyyttä aikana, jolloin urheiluvaatteet olivat pikkuhiljaa tulossa osaksi arkipukeutumista. Giuliana löysi heidän yhteistyökumppanikseen maineikkaan Jean-Charles de Castelbajacan ja italialainen muoti ei ollut enää entisensä. Huima suosio kasvoi ja Iceberg laajensi valikoimaansa neuleista ja talvivaatteista myös muihin vaatteisiin sekä asusteisiin. Yli 40 vuoden ajan merkin idea on toiminut ja konsepti laajentunut. Nykyisin brändin vaatteita myydäänkin ympäri maailman ja kasvua ovat edesauttaneet merkin lukuisat kuuluisat fanit ja yhteistyökumppanit. Taidepiirien ja pop-maailman persoonalliset tiennäyttäjät, Andy Warholista räppäri Lil´ Kimiin, ovat olleet mukana siivittämässä Icebergin ainutlaatuista tietä.

Yhdistele ja sekoita