Mallisto

Suositut filtterit
384 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Yhdysvaltalainen Carter's-vaatemerkki on nauttinut lapsiperheiden luottamuksesta jo useiden sukupolvien ajan. Pitkästä historiastaan, korkeasta laadustaan ja edullisista hinnoistaan tunnettu merkki on yksi johtavia lastenvaate- ja asustebrändejä ja todella lapsiperheiden suosion keskipisteessä. On laskettu, että jokaista Yhdysvalloissa syntynyttä lasta kohden ostetaan kymmenen Carters-tuotetta vuosittain!

Merkin ideologiaan kuuluvat lapsuuden ylistys ja juhlistaminen, ja juhlintaan sopivat mitä parhaiten värikkäät ja suloiset vaatteet. Brändi tuo vauvoille ja hieman vanhempaan ikään ehtineille lapsille malliltaan ja laadultaan erinomaisia vaatteita. Kun Carters huolehtii puolestasi lapsesi mukavista vaatteista, sinä voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Ei ihme, että Carters on perheiden ykkösvalinta!

Carters - ja pukeminen on yhtä juhlaa!

Cartersin mallistosta löydät vaatteet kaikenikäisille lapsille. Carters on huomioinut niin perheiden pienimmät kuin vauhdikkaammatkin prinssit ja prinsessat. Vanhempien arkea helpottaa suuresti, kun kaikki asuvaihtoehdot löytää kätevästi yhden ja saman merkin alta.

Nämä vaatteet keräävät ihailevia katseita kotipihan leikeissä ja niissä kelpaa lähteä tarhaan, kouluun tai kavereiden synttäreille. Brändi luottaa suunnittelussaan käytännöllisen klassiseen all american -tyyliin. Raikkaat värit, iloiset printit ja klassiset raidat saavat hymyn huulille. Röyhelöiset hameet ja kukkakuvioiset shortsit tuovat juhlan tuntua myös arkipukeutumiseen. Arkisemmatkin vaatteet on saatavissa kauniiden koristeiden ja yksityiskohtien sävyttämänä. Mallisto sisältää niin juhlamekot kuin arjen vauhtiin sopivat trikoomekot. Poikien trendikästä sporttimuotia huokuvat vaatteet sopivat vauhdikkaimpiinkin leikkeihin. Poikien valikoima sisältää suositut eläin- ja urheilu-aiheiset printit sekä menevän pikkumiehen shortsit ja housut. Hupparit ja baseball-malliset takit takaavat, että leikki ei lopu kesken viileämmälläkään ilmalla. Vauvojen pehmeissä bodyissa, potkupuvuissa ja haalareissa kelpaa köllötellä ja ottaa elämän ensi askelia. Näissä vaatteissa on kiva kasvaa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua