Mallisto

214 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

USA:n länsirannikolla, Oregonin osavaltiossa sijaitseva Portlandin kaupunki tunnetaan sekä luovasta taiteilijailmapiiristään että rakkaudesta ulkoilmaan ja vaelluskulttuuriin. Tästä raikkaasta yhdistelmästä ponnistaa vaelluskenkiä ja -tuotteita valmistava Keen, joka vannoo ilmeikkään muotoilun, taiteista inspiroituneen vaellusmuodin sekä paikallisen tuotannon nimeen.

Vuonna 2005 toimintansa aloittanut Keen edustaa tuoretta amerikkalaisdesignia ja hipster-paratiisina tunnetun Portlandin tee-se-itse-meininkiä. Yrityksen tuotekehityksen kantavia voimia ovat matkailu ja paikallisiin käsityöläisiin tutustuminen, joka ilmenee tuotteiden rohkean raikkaassa ulkomuodossa. Tämän lisäksi Keen on myös vahvoihin perinteisiin luottava yritys, jonka useat kenkämallit tuotetaan paikan päällä Portlandissa toimivassa modernissa kenkätehtaassa. Globaalin lifestyle-brändin lisäksi Keen tunnetaan myös vastuullisena yrityksenä, joka tukee esimerkiksi monen ympäristöjärjestön työtä ja pyrkii sitä kautta säilyttämään maapallon upeat vaellusmaastot myös tuleville sukupolville.

Keen-vaellustuotteet yhdistävät huolettoman leikin ja korkean laadun

Keenin vaellustuotteiden ydinaluetta ovat sekä naisille, miehille että lapsille suunnitellut kestävät vaelluskengät, joiden anatominen pohja samaan aikaan sekä tukee jalkaa että joustaa sen liikkeissä. Laatuvaatimuksiltaan vaelluskengät edustavat korkeaa ja pitkäikäistä laatua, joka takaa täyden vedenpitävyyden ja hyvän pidon hankalassakin maastossa. Kesäisille vaelluksille suunniteltujen vaellussandaalien kiristettävä yläosa istuu pehmeän napakasti ja antaa suojaa vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Kevyesti istuvat vaellussandaalit ovat täydellinen valinta myös mukaan etelänmatkalle.

Keen osoittaa, että ulkoiluvaatteiden ei ole pakko näyttää ulkoiluvaatteilta, vaan laadukas vaelluskenkä voi olla yleisilmeeltään myös boheemi ja kevyen elegantti. Nahkasandaalit ja värikkäät ballerinat sopivat muotoilunsa puolesta niin pitkille kaupunkikävelyille kuin metsäretkillekin, ja kauniin ulkonäkönsä ansiosta ne voivat täydentää esimerkiksi hienostuneen kesämekon tai housuasun ilmeen.

Keenin vaellustuotteet ovat valintasi, kun etsit eettisesti tuotettuja, Oregonin jylhän rannikon vaativista olosuhteista inspiroituneita kenkiä, jotka kannustavat jokaista käyttäjäänsä luovuuteen, leikkiin ja maailmasta huolehtimiseen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua