Katalogi

Suositut filtterit
38 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pilkettä silmäkulmassa sisältävä modernin ryhdikäs look otetaan haltuun räätälöidyillä avaintuotteilla. Feminiinisen elegantti ja samanaikaisesti sopivan boheemi arkiasu onkin luotettavan chic jokaisena vuodenaikana. Tip top -tyylikkyyden taitaja Comma, tuo luottoasuusi ajattoman tyylikästä puhtia!

Comma, luo naisellista tyylikkyyttä moderneille muusille

Maailman muotimetropolien suhinasta inspiroituva Comma, loihtii feminiinisyyttä kauniisti korostavia muotikappaleita. Persoonalliseen trendikkyyteen, räätälöityihin leikkauksiin sekä tarkkaan detaljityöhön luottava merkki pyyhkii pölyt uusien vaatekaapin kivijalkatuotteiden tieltä. Saksalaisen muotiperheen ylpeyden aiheen mallistot piristävät vaatekaappiasi niin ajankohtaisilla arkipukeutumisen ankkureilla kuin toimistotyylin must have -vaatteillakin. Comma, stailaa laatutietoisia muotimuusia omaleimaisella tyylikkyydellä. Oli kyseessä niin raukea sunnuntaibrunssi, railakas leffailta tai kiireinen toimistotapaaminen, huolellisen linjakkaat luomukset lisäävät tilanteeseen ylellisyyden tuntua. Garderobin ryhdikäs freesaus modernin hektisen elämän vaateisiin onkin lastenleikkiä skarpin muotikatalogin johdolla. Elegantti tyylittely tuo uudenlaista sähköä pukeutumiseen, jota siivittää itsevarman ryhdikäs asenne.

Comma, on kameleonttimaisen ketterästi uusia tyylipolkuja luova valmistaja. Repertuaarin ytimessä ovat ykkösvalinnat muotimuusille, jotka ottavat haltuun niin klassikkovaatteiden päivitetyt versiot kuin trendikkäimmät vaatekaapin piristäjät. Tämän valmistajan kyytiin hyppäämällä tuletkin huomanneeksi, että sormet eivät riitä laskemaan naisellisen tyylittelyn variaatioita! Modernin bisneshenkisen tyylin sysäät uudelle tasolle luottamalla klassisten kangashousujen tai vajaamittaisten culottes-housujen voimaan. Toimistokelpoinen look vaatii yläosakseen esimerkiksi selkeälinjaisen puseron, kauniisti istuvan kauluspaidan tai vaivattoman bleiserin.

Huoliteltu kokonaisuus saa puolestaan särmää printtipaidoista, jotka taipuvat oivallisesti sykähdyttävän katutyylin tähtituotteiksi. Vintage-henkistä leikittelyä ja glamourin vivahdetta asukokonaisuudelle tuovat eteerisen selkeät printit ja hyväiltävän aistikkaat materiaalit. Mallistojen värikimarassa niin huurteiset pastellit, puuteriset sävyt kuin kirjavan murretut väritärpit antavat tilaa inspiroiville asukokonaisuuksille. Comma, ja naisellisen tyylin univormut laskostuvine helmoineen kuuluvat yhteen: siluettimaiset mekot ja hameet miksautuvat niin vapaa-ajan vieton rientoihin kuin iltajuhlien humuun.

Yhdistele ja sekoita