Mallisto

Suositut filtterit
31 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kun puhutaan muodista, ei kukaan voi väittää ettei ole koskaan kuullut nimeä ELLE. Jo vuosikymmenten ajan ELLE on ollut yksi maailman suosituimmista muotilehdistä, jonka sivut ovat täynnä viimeisimpiä muodin uutuuksia ja inspiroivia tyylejä. Nyt tätä samaa muodin ilosanomaa tarjoaa myös ELLE Fashionwear.

ELLEn vaatteet ja asusteet saavat inspiraationsa, mistäpä muualta kuin muodin pääkaupungin Pariisin kaduilta ja catwalkeilta. Merkki on lanseerattu alun perin Intiassa ja on nyt saatavilla myös Suomessa. Naisellisuus, positiivisuus, vapaus, avarakatseisuus, yllätyksellisyys - tätä kaikkea on nähtävissä ELLEn mallistoissa. Myös yllättävät yksityiskohdat ja urbaani ote tuovat pariisilaista tyyliä jokaisen naisen vaatekaappiin.

ELLE - Chic, sexy, naisellinen

Oletko koskaan miettinyt miksi pariisilaiset naiset näyttävät aina niin hyviltä? Toki voi käyttää tuntikausia peilin edessä ja kokeilla tuskaisena kaikkia eri yhdistelmiä. Helpoin keino kuitenkin olla vaivattomasti chic ranskattaren tyyliin on vaatteiden ja asusteiden yhdistely oikealla tavalla. Yhdistä esimerkiksi naisellinen mekko ja rouheat nilkkurit tai bootsit. Pue kapeat housut tai farkut yhdessä käytännöllisten ballerinojen kanssa - tämä on klassikko. Käytä korkeita korkoja ihan minkä tahansa alaosan kanssa, se tuo pituutta, ryhtiä ja asennetta ja toimii aina. Voilá!

Fashionistat ja trendsetterit ympäri maailman tietävät unissaankin nimen ELLE. Hyppää mukaan kansainvälisen muodin ihanaan maailmaan! Toimi jo tänään ja täydennä garderobisi valikoimien trendikkäimmillä uutuuksilla.

Yhdistele ja sekoita