Mallisto

Suositut filtterit
1 079 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko unelmoinut kengistä, jotka antavat jalkojesi hengittää niin kesäkuumalla kuin topatuissa talvisaappaissakin? Italialainen Geox on teknisten mukavuuskenkien kuningas, joka hallitsee myös uusimmat jalkinetrendit ja klassisen italialaisen tyylikkyyden. Sen valikoimista löydät niin glamour- kuin sporttijalkineet koko perheen varpaiden iloksi.

Geox tarjoaa hengittävää tyyliä jaloillesi

Italiassa 1990-luvun alussa perustettu Geox sai tarinan mukaan alkunsa, kun nuori yrittäjä Mario Moretti Polegato keksi leikata lenkkareidensa pohjaan viiltoja jalan viilentämiseksi juoksulenkillä. Tämän idean pohjalta Polegato ryhtyi kehittelemään hengittävää kenkää, joka päästäisi kosteuden pois päästämättä kuitenkaan vettä kengän sisälle. Keksintö kantoi hedelmää, ja tänä päivänä Geox tunnetaan useista innovatiivisista tekniikoista, joiden avulla jalka hengittää ja pysyy kuivana kaikissa olosuhteissa.

Taattua Geox-laatua ja upeaa kenkämuotia joka tilanteeseen

Geox-kenkien valikoimista löytävät omansa niin urbaanit muotigurut kuin liikunnallisen ulkoilun ystävätkin. Kevyissä lenkkareissa ja tukevissa ulkoilutennareissa taivallat pitkänkin lenkin kuivin varpain. Kosteudenpoisto on erityisen tärkeä ominaisuus talvikengissä, sillä kuivat ja lämpimät varpaat ovat talvityylin ehdoton kulmakivi. Geoxit ovat täydelliset jalkineet myös lomakengiksi etelään, sillä kuumalla ilmalla kengän rakenne viilentää jalkaa ihanasti.

Muodikkaita ja mukavia city-jalkineita etsivälle Geox tarjoaa italialaista laatua, linjakasta muotoilua ja kestäviä nahkapintoja, joissa jalkasi viihtyvät kilometri toisensa jälkeen. Ilmeikkäät tennarit, hienostuneet nahkakengät ja monikäyttöiset nilkkurit viimeistelevät niin miesten kuin naistenkin katutyylin. Juhlapukeutumiseen löydät siroja avokkaita ja korkeita korkoja leideille sekä klassisia tummia puvunkenkiä herroille.

Geoxin värikäs mallisto lasten kenkiä hyödyntää parhaita paloja aikuisten mallistoista, mutta mukana on myös puhtaasti lasten makuun suunniteltuja malleja, joissa ilakoivat kirkkaat värit, kimaltavat pinnat ja hauskat piirroshahmot. Villeimpiä lenkkarimalleja boostaavat kantapäiden alla loistavat valot, joiden ansiosta pieni kulkija ei varmasti jää pimeälläkään huomaamatta. Lasten kengissä on kiinnitetty erityistä huomiota myös helppoon puettavuuteen.

Yhdistele ja sekoita