Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Sukupuoli
Ikä
Hinta
Pintamateriaali
111 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

IKKS on ääripäiden merkki. Toisessa ääripäässä ovat ultrafeminiiniset naisten vaatteet ja toisessa kapinnallisella, rokkaavalla asenteella varustetut miesten asut. IKKS ei kuulu tiettyyn lokeroon vaan pyrkii laajentamaan tyylikkyyden rajoja, johon sillä ranskalaisena on täysi oikeus. Brändin uskaliaimpiin ideioihin kuuluu luksuksen lisääminen lasten arkipukeutumiseen ja laadun palauttaminen aikuisten pukeutumiseen.

IKKSin muotivallankumous ei ollut värikäs. Päinvastoin. IKKS toi lastenvaatepukeutumiseen neutraalit ja klassiset värit: mustan ja valkoisen sekä pehmeät, murretut sävyt. Elegantit tyylit, jotka olivat aiemmin olleet vain aikuisten yksinoikeus, olivat vihdoin lasten saatavilla. Samalla brändi lisäsi ripauksen mukavuutta naisten ja miesten asialliseen pukeutumiseen.

Muottiin taipumaton IKKS

Aito pariisitar on aina chic. Kevyin askelin hän tanssahtelee vaatekaapilleen, valitsee suosikkivaatteensa, yhdistää niihin jotain uutta ja koristaa asunsa minimalistisen elegantein asustein. Kiehtova ranskalainen twist kietoutuu kauttaaltaan hänen tyylinsä. Kukoistaa ja kasvaa päivä päivältä vahvemmaksi. Hienostunut säväys käy häneltä pian käden käänteessä, kun vaatekaappi täyttyy pienistä tyylisalaisuuksista nimeltään IKKS.

Näyttävä kaunotar sujahtaa helposti moitteettomasti pukeutuneen gentlemannin käsipuoleen. IKKSin istuvat puvut – yhdistettynä jännittävästi kuvioituihin, valtavirtamuodista rohkeasti erottuviin kauluspaitoihin – tekevät miehestä vahvasti puoleensavetävän tyyliniekan. IKKS on vastustamaton, koska se tuntee heikkoutesi. Upealle tyylille eivät ole miehet sen enempää kuin naisetkaan immuuneja.

Klassinen minimalismi vallitsee brändin designissa. Puhdaslinjaiset vaatteet näyttelevät pääosaa puketumisessa yksinkertaisen kauniiden korujen ja asusteiden antaessa kevyitä aksentteja sinne tänne, viemättä huomiota kokonaisuudelta. Samalla ideologialla on yhtä helppo luoda tyttöjen tai naisten siro olemus kuin miesten ja poikien voimakkaat, fiksut pukeutumistyylit.

Yhdistät helposti