Katalogi

Suositut filtterit
543 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Korkealaatuisia nahkatuotteita Gusti Lederiltä

Gusti Lederillä on runsas valikoima korkealaatuisia kestävästä nahkasta valmistettuja tuotteita niin miehille kuin naisille. Yrityksen laadukkaat laukut, lompakot ja vyöt on tehty kestämään aikaa myös klassisen tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Yrityksen perustaja Christian Pietsch onkin tunnettu ”slow fashionin” eli suomeksi hitaan muodin suurena puolestapuhujana.

Hidas muoti on syntynyt vastaliikkeeksi massamuotiteollisuudelle ja siihen liittyville sosiaalisille ja ekologisille ongelmakohdille. Hitaan muodin kulmakiviä ovat paikallinen tuotanto ja lähitoiminta, tuotteiden huolellinen valmistaminen, prosessien läpinäkyvyys sekä laatu. Hitaan muodin periaatteilla valmistetut tuotteet ovat vastuullisempia niin ympäristön, eläinten kuin ihmistenkin kannalta.

Monet kuluttajat ovatkin ottaneet omakseen Gusti Lederinkin edustaman hitaan muodin trendin, jossa keskitytään määrän sijaan laatuun. Valitsemalla laadukkaita ja kestäviä asusteita ja vaatteita, joiden käyttöikä on pitkä, voi heittää hyvästit osaa muotimaailmaakin valitettavasti koskevalle epäekologiselle kertakäyttökulttuurille, jossa tuotteiden käyttöikä jää usein lyhyeksi.

Gusti Lederin upeat nahka-asusteet viimeistelevät tyyliisi

Nahka on suosittu materiaali esimerkiksi lompakoissa ja laukuissa, sillä se on oikein hoidettuna pitkäkestoinen ja tyylikäs materiaali. Tuotteet tuntuvat myös ihanan pehmeiltä ja luonnollisilta iholla, kuten Gusti Lederin valmistamat uniikit nahkakorut.

Nahkaiset tuotteet tuovat asukokonaisuuteen lämpöä ja maanläheisyyttä, jopa hieman rustiikkista tunnelmaa. Monien mielestä luonnonmateriaalina nahka vain paranee käytön myötä.

Yrityksen tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös käytännöllisyyteen, joka on erityisen tärkeää esimerkiksi laukuissa ja lompakoissa. Esimerkiksi lompakoista löytyy omat mallinsa naisille ja miehille, mutta myös kaikille sukupuolille sopivia unisex-lompakoita. Kestävä ja tyylikäs lompakko on myös loistava lahjaidea. Kannattaa muistaa myös Gusti Lederin nahkaiset avainkotelot, joissa avaimet pysyvät kätevästi ja siististi tallessa ilman, että niitä tarvitsee etsiä turhautuneena vaikkapa käsilaukun pohjalta.

Kestävään Gusti Leder -nahkalaukkuun kannattaa panostaa

Laadukas nahkalaukku on klassinen esimerkki hitaan muodin mukaisesta pitkäaikaisesta tuotteesta. Nahkalaukku on fiksu valinta, sillä se kestää aikaa kestävän materiaalinsa ansiosta. Klassisen tyylikkäänä se ei myöskään mene pois muodista. Esimerkiksi sopivan kokoinen olkalaukku on hyvin monikäyttöinen jokapäiväisessä arjessa ja vaikkapa toimistolla. Ikävä kyllä harva kuitenkaan pärjää käytännössä vain yhdellä kunnon laukulla, sillä eri käyttötilanteet edellyttävät erilaisia laukkuja. Hyvän arkilaukun lisäksi vaatekaapista tulisikin löytyä ainakin yksi laadukas juhlalaukku. Esimerkiksi klassinen musta pikkulaukku sopii hyvin kaikenlaisten juhla-asujen kanssa.

Onneksi monet laukut ovat monikäyttöisiä. Esimerkiksi suurikokoinen viikonloppukassi toimii erinomaisesti paitsi lyhyellä matkalla, myös vaikkapa ostoskassina. Myös reppuun voi olla fiksua satsata. Se on ergonominen valinta, joka jättää kädet vapaaksi ja on erinomainen arjen pelastaja. Kannattaa myös huomata, että erinomaisen kätevät vyölaukut ovat jälleen huippumuodikkaita.

Lopuksi muistutamme vielä siitä, että koska nahka on luonnonmateriaalia, se tarvitsee hoitoa näyttääkseen hyvältä mahdollisimman pitkään. Oikealla hoidolla voit lisätä myös laukkusi vedenkestävyyttä. Suosittelemmekin, että suojakäsittelet Gusti Leder -laukkusi ennen sen käyttöönottoa. Käyttöikää voi lisätä myös nahanhoitoaineella, joka tulee valita nahkalaadun mukaan. Mahdolliset tahrat kannattaa poistaa kuivalla ja puhtaalla puuvillaliinalla.